Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Manā Parīzē - Rīga, 27.septembris

Ar prieku iepazīstinām ar mūsu jauno muzikālo programmu Jūlijas Vasiļjevas izpildījumā! "Manā Parīzē" ir unikāls muzikālais ceļojums uz romantikas galvaspilsētu - Parīzi. Pilsēta, kas gadsimtu gaitā ir kļuvusi par kultūras un mākslas centru, kurā mīlestība un dabas skaistums apvienojas vienā veselumā.

Parīzes burvība

Parīze ir pilsēta, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu. Kā rakstīja Ernests Hemingvejs: "Parīze nekad nebeidzas." Tā ir arī pilsēta, kurā mīlestība izpaužas visās savās daudzveidīgajās formās, caur mākslu, mūziku un literatūru. Mūsu projekts “Manā Parīze” aicina jūs iegremdēties šajā unikālajā atmosfērā.

Franču mūzikas bagātība

Programmā ir iekļautas pazīstamas franču dziesmas, kas katra ir neliels muzikāls ceļojums pa skaistās Parīzes ielām, kafejnīcām un krastmalām. Skanēs tādu lielu franču mākslinieku kā Džo Dasēna, Šarla Aznavūra, Edītes Piafas, Laras Fabiānas, Zaz un daudzu citu dziesmas.

Izpildītāji un mūziķi

Neaizmirstamas emocijas dzīvajā izpildījumā jums dāvās Latvijas Nacionālās operas dīvas Jūlijas Vasiļjevas balss, kopā ar virtuoziem mūziķiem:

  • Aldis Kise (akordeons)
  • Jegors Kovaikovs (ģitāra)
  • Viktors Stankevičs (kontrabass)
  • Virdžīnija Laube-Vītiņa (sitaminstrumenti)

Jūlija Vasiļjeva - spoža zvaigzne

Jūlijas Vasiļjevas balsij piemīt dramatisks spēks, tajā pašā laikā tā ir liriska un maiga, kad to prasa dramaturģija un komponista iecere. Viņas meistarība un radošums nodrošina augstu izpildījuma līmeni dažādos žanros un stilos, kas padara viņas priekšnesumus patiesi neaizmirstamus.

Unikāla gaismas un skaņas atmosfēra

Jūs sagaida neaizmirstams ceļojums muzikālajā Parīzē zem Svētā Pāvila baznīcas velvēm, kur izcilu mūziķu sniegumu papildinās vizuālie un gaismas efekti, radot īstu franču šarmu.

Pasākuma detaļas

  • Datums/Laiks: Piektdiena, 27.septembris, 2024, plkst. 19:00
  • Norises vieta: Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskā baznīca
  • Cena: 16.00 - 20.00 EUR

Ļaujiet sev piedzīvot neaizmirstamas emocijas, izdzīvojot skaistākos mūzikas stāstus no Parīzes!