Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Grandiozais strūklaku uzvedums Zaigo – Daugavpils, 17.augusts

Šī gada 17.augustā Daugavpilī, stadionā "Celtnieks", piedzīvosim Baltijas lielāko muzikālo strūklaku, lāzeru un uguns šovu ar nosaukumu "Zaigo". Šis grandiozais pasākums pirmo reizi apvienos ūdens, uguns un gaismas elementu valdniekus izsmalcinātā performancē, kas noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Programmas apraksts

Multimediālais šovs, ko sauc par “The 5th element”, piedāvās elpu aizraujošu performance, kurā kombinēsies muzikāli dejojošās strūklakas, 3D miglas projekcijas gaisā, ūdens geizeri līdz pat 30 metru augstumā, kā arī uguns šovi un lāzeru staru gaismas projekcijas.

Šovs tiks dalīts piecos multimediālos cēlienos, katrs caurvijoties pagātnes, tagadnes un nākotnes dziesmu melodijās. Īpašu noskaņu pasākumam piešķirs dažādi talantīgi mākslinieki un muzikālie pavadījumi.

Piedalīsies:

  • Dināra Rudāne (vokāls)
  • Fotia Fire Show (uguns šovs)
  • Erna Daugaviete (čells)

Apmeklētājiem

Pasākuma laikā darbosies daudzi bāri, piedāvājot gardu alu un sidru, kā arī tēju, kafiju un citus bezalkoholiskos dzērienus. Tāpat būs pieejamas kafejnīcas, kur gan mazi, gan lieli našķu cienītāji varēs baudīt popkornu vai citus gardumus.

Papildus Informācija 

  • Biļetes cena: 10.50 - 38.50 EUR
  • Ieeja: no plkst. 19:00
  • Sākums: plkst. 22:00
  • Pasākuma ilgums: ~2 stundas
  • Vecuma ierobežojumi: Apmeklējums no 16 gadu vecuma bez vecāka vai aizbildņa klātbūtnes, bez vecuma ierobežojuma kopā ar vecākiem

Ūdens festivāls bērniem un ģimenēm

18.augustā no plkst. 11:00 līdz 14:00 norisināsies īpašs ūdens festivāls bērniem, kur bērni un ģimenes varēs piedalīties dažādās ūdensatrakcijās. Šim pasākumam nav nepieciešama atsevišķa biļete, ja jau ir biļete uz galveno šovu 17.augustā.

Pasākums notiks latviešu un angļu valodā un būs piemērots visai ģimenei. Bērniem līdz 2 gadu vecumam ieeja ir bezmaksas.

Nepalaid garām iespēju piedzīvot ko pavisam unikālu un iespaidīgu Daugavpilī!