Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Rafael Cerato (Afterparty) - Rīga, 23.augusts

Informējam, ka pasākums Rafael Cerato, kas bija plānots 14. jūnijā, ir pārcelts uz 23. augustu. Pasākuma norises vieta un laiks paliek nemainīgs. Iegādātās biļetes ir derīgas jaunajam pasākumam. Aicinām visus uz elektrizējošu nakti Rīgā, sveicot Rafaelu Cerato no Francijas.

Rafael Cerato un viņa mūzikas karjera

Pazīstams ar savu evolūciju elektroniskās mūzikas vidē, Rafaels ir pierādījis sevi kā ievērojamu mākslinieku ar savām daudzveidīgajām skaņām, kas aptver Electronica, House un Techno mūzikas žanrus. Izdevis dziesmas tādām slavenām izdevniecībām kā Stil Vor Talent, Diynamic un Suara, Rafaels tagad koncentrējas uz savu izdevniecību RITUAL, pārkāpjot robežas ar saviem unikālajiem iestudējumiem.

Ar gaidāmajiem projektiem un jauna LIVE albuma tapšanu, Rafaels gatavojas nostiprināt savas pozīcijas starp smagsvariem šajā nozarē.

Īpašie viesi un programma

Kopā ar Rafaelu Cerato uz skatuves kāps igauņu superzvaigzne Dr.Mauers un Deniss Lī no Vācijas, solot pulsējošu ritmu un infekciozu skaņu piepildītu nakti. Durvis tiek atvērtas pulksten 23:00, un early bird biļetes, kuru cena ir tikai 10 eiro pirmajiem 300 apmeklētājiem, būs pieejamas uz ierobežotu laiku.

Biļešu cenas un pieejamība

Parastās biļešu cenas ir 20 eiro, savukārt biļešu cenas pasākuma norises dienā būs 25 eiro. Biļešu īpašnieki uz Artbat koncertu var izmantot īpašu cenu 10 eiro apmērā, ievadot biļešu svītru kodu.

Nepalaidiet garām šo neaizmirstamo notikumu, jo Rafaels Cerato un citi talantīgi dīdžeji sakurina deju grīdu un piedāvā neaizmirstamu nakti.