Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Instrumenti albuma Runā Rīga dzimšanas dienas koncerts - Rīgas Cirks, 22.augusts

"Instrumenti" mūzikas cienītājus šīs vasaras beigās sagaida īpašs notikums — 22. augustā grupa prezentēs savu jauno albumu "Runā Rīga" ar īpašu dzimšanas dienas koncertu Rīgas Cirkā.

Koncerta un albuma prezentācijas pasākuma formāts

"Instrumenti", kurus veido Jānis Šipkēvics, Reinis Sējāns un Gatis Zaķis, vienmēr izcēlušies ar saviem vizuāli piesātinātajiem un muzikāli baudpilnajiem koncertiem. Šī pieeja neizpaliks arī albuma “Runā Rīga” prezentācijas pasākumā, uz kuru ieejas biļetes ierobežotā skaitā pieejamas biļešu kasēs.

Pasākuma formāts būs īpaši veidots, lai radītu intīmu un ciešu saikni starp grupu “Instrumenti” un klausītājiem. Ne tikai koncerts, bet arī stāsti par albuma tapšanas procesu dos iespēju ielūkoties albuma radīšanas aizkulisēs un izprast "Instrumenti" radošo ceļu.

Pēc koncerta tikšanās ar mūziķiem

Pēc pasākuma būs iespēja neformālā gaisotnē tikties ar grupas mūziķiem, kā arī iegādāties jauno albumu vinila plates formātā. Iepriekšpārdošanā — kopā ar ieejas biļeti — albums iegādājams par īpašu cenu!

Biļetes

Rīgas Cirka vēsturiskā un maģiskā ēka, kur “Instrumenti” kopā ar režisoru Kasparu Rogu radīja albuma pirmā singla “Runā Rīga” video klipu, ir lieliska vieta šim svinīgajam notikumam, un tā palīdzēs “Instrumentiem” uzburt neaizmirstamu muzikālo pieredzi.

Biļešu cena: 35.00 - 50.00

Neaizmirstiet, ka 26. oktobrī “Instrumenti” par godu jaunajam albumam Arēnā Rīga rīkos vērienīgu koncertšovu.

Nāc un piedalies šajā īpašajā vakarā, kur mūzikas un mākslas cienītāji varēs kopīgi svinēt "Instrumenti" jaunā albuma iznākšanu!