Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Indijas stāsti - Indijas klasiskās mūzikas un Indijas klasiskā vokāla vakars - Angāra koncertzāle, 18.augusts

„Indijas Stāsti” ir Indijas klasiskās mūzikas, vokāla un dejas koncerts, kas aizvedīs skatītājus apburošā ceļojumā uz Austrumiem. Šajā vakara programmā klausītāji varēs izbaudīt sitārspēli tablas un mridangama pavadījumā, ko papildinās talantīgās dziedātājas Tripti Šarmas izpildījums.

Krāsainais Priekšnesums

Vizuālo tēlu muzikālajai performencei piešķirs ziemeļindijas klasiskā deja, ko izpildīs rīdziniece Nataļja Garaņina. Koncerta laikā baudīsiet skanīgas sitāras melodijas un virtuozi izpildītus bungu ritmus. Līdztekus klasiskām Indijas rāgām, izskanēs arī Indiā labi zināmas dziesmas.

Norises Laiks un Vieta

Šis burvīgais pasākums notiks Tallinas kvartālā, kultūrtelpā „Angārs” 18.augustā plkst.18:00.

Sastāvs un Biļešu Cenas

Koncertā piedalīsies:

  • Tripti Šarma (vokāls) / Indija
  • Sebastians Dreijers (sitāra) / Vācija
  • Balradžs Singhs Sandhu (tabla) / Indija
  • Ardžuns Santhošs (mridangam) / Indija
  • Nataļja Garaņina (Kathak deja) / Latvija

Ieejas biļetes cena: 20 eiro.

Par Māksliniekiem

Visi mākslinieki ir ārkārtīgi talantīgi mūziķi. Vācietis Sebastians Drejiers sāka savu muzikālo ceļu ar ģitāru, bet vēlāk viņa aizraušanās kļuva sitāra, kurā viņš apguva prasmes Indijā. Balradžs Singh Sandhu ir izcils ritmu meistars, kas spēlē tablu kopš bērnības un skan solo ar vissarežģītākajiem ritmiem.

Tripti Šarma ir grupas dvēsele ar doktora grādu Indijas klasiskās mūzikas filozofijā, savukārt Nataļja Garaņina ir deja māksliniece ar vairāk nekā 20 gadus ilgu pieredzi Kathak dejas stilā. Grupai šogad pievienojies arī bungu spēlētājs Ardžuns Šanthošs, kurš spēlē uz mridangama.

Māksliniekiem ir viens mērķis – aizvest skatītājus brīnumainā ceļojumā uz Austrumiem un radīt neaizmirstamus mākslas pārdzīvojumus.

Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot šo unikālo notikumu!