Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Pecolli un citi mākslinieki šovā Bubblelandia - Ventspils, 8.septembris

Aizraujošais un krāsainais šovs "Bubblelandia" atgriežas Latvijā un norisināsies Ventspils Teātra namā "Jūras vārti" 8. septembrī plkst. 18:00. Šī dinamiskā un muzikālā izrāde piedāvās neaizmirstamu ceļojumu uz burbuļu pasauli, kur ikviens varēs piedzīvot īstu brīnumu piepildītu vakaru.

Par burbuļiem

Izrādes režisors Enriko Pecolli ir radījis burvīgu pasauli ar iedvesmu no "Cirque du Soleil" un viņa personīgās mīlestības pret ziepu burbuļiem. Krāšņie tērpi izrādei ir Elitas Patmalnieces mākslas darbs, bet horeogrāfija ir Daces Mihailovas roku darbs. Šovs "Bubblelandia" ved skatītājus uz īpašo burbuļu zemi, kurā viss ir vieglums, skaidrība, krāsainums un dzīvesprieks.

Par Bubblelandia

Bubblelandia iemītnieki – jūras zirdziņi, drakoniņi, jūras zvaigznes un papagaiļzivtiņas – aizvedīs skatītājus zemūdens pasaulē, kur būs iespēja pūšot krāsainus milzu ziepju burbuļus, radīt sniegputeni un līdzdarboties izrādē. Skatītāji varēs ne tikai vērot, bet arī aktīvi iesaistīties, veidojot jūras viļņus un lidinot milzu burbuļu bumbas.

Bubblelandia 27 valstīs

Bubblelandia izrāde jau ir apceļojusi plašu pasaules daļu, saņēmusi dažādas balvas un atzinību starptautiskajās skatuvju mākslas aprindās. Itālijā izrāde tika rādīta tādās pilsētās kā Florence, Boloņa un Turīna, kur tā tika nodēvēta par "labāko izrādi ģimenēm" un saņēma prestižo "Merlin Award" balvu. Izrāde ir bijusi iecienīta gan Amerikā, kur tā tika izrādīta 23 štatos un 60 pilsētās, gan arī citās pasaules valstīs.

Biļešu cenas

Biļetes uz izrādi sākas no 15€, bet standarta cena ir 18€.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot Bubblelandia krāšņo burvību Ventspilī!