Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Bi-2 Special koncerts - Jūrmala, Dzintaru koncertzāle, 29.augusts

Izbaudiet neaizmirstamu mūzikas vakaru Dzintaru koncertzālē, kur 29. augustā notiks leģendārās grupas Bi-2 koncerts. Šis pasākums tiek solīts būt īpaši aizraujošs, prezentējot jauno programmu "Special".

Akustika un Elektriskā mūzika 

Jaunajā programmā Bi-2 nolēmusi paļauties uz akustiku. Mīļākie hiti klausītājiem tiks atklāti jaunā skanējumā, un daudzas jaunas dziesmas tiks izpildītas akustiski pirmo reizi. Grupa vairāk nekā 5 gadus nav devusi akustiskos koncertus, tādējādi šis būs īpašs notikums gan grupai, gan faniem.

Tomēr grupa neatsakās no savām saknēm, un daļa dziesmu tiks izpildītas ar elektrisku skanējumu. Klausītājiem tiks sniegts bagātīgs un dažāds mūzikas baudījums, kas apvienos gan akustisko, gan elektrisko skanējumu.

Papildus informācija 

Uzstāšanās laikā skatītājiem būs iespēja komunicēt ar Bi-2 dalībniekiem. Starplaikos klausītāji varēs uzdot mūziķiem jautājumus un saņemt atbildes pat uz visnegaidītākajiem un viltīgākajiem jautājumiem. Šāda iespēja padara koncertu īpaši personisku un ļauj faniem iegūt dziļāku ieskatu grupas darbībā.

Bi-2: Pasaules pieredze

Bi-2 ir viena no populārākajām krievvalodīgo rokgrupām, kas sekmīgi koncertē visā pasaulē. 2023. gadā Bi-2 devās pasaules turnejā ar jaunā albuma "Hallelujah" prezentāciju, kuras laikā notika vairāk nekā 50 koncerti dažādās Eiropas valstīs, Āzijā un Amerikā. Albuma "Hallelujah" panākumi ir vēl viens apliecinājums grupas nepārtrauktajai izaugsmei un spējai piesaistīt plašu auditoriju.

  1. augustā koncerts Dzintaru koncertzālē ir iespēja redzēt un dzirdēt Bi-2 savā labākajā veidolā. Nepalaidiet garām šo ekskluzīvo muzikālo pieredzi un piedzīvojiet vakaru, kas nemitīgi atgādinās, kāpēc Bi-2 ir tik īpaša grupa!

Biļešu Cenas

70.00 - 2000.00 EUR