Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Yaktak koncerts - Klubs Melnā Piektdiena, 6.septembris

Piektdien, 6. septembrī, plkst. 21:00, klubā Melnā Piektdiena Rīgā notiks grandiozs koncerts ar ukraiņu dziedātāju un dziesmu autors Yaktak. Šis ir izcils notikums, ko nedrīkst palaist garām, īpaši mūzikas cienītājiem, jo Yaktak ir viena no karstākajām zvaigznēm ukraiņu mūzikas pasaulē.

Yaktak Pasaules Mūzikas Virsotnē

Yaktak savas īsās, bet spožās karjeras laikā ir sadarbojies ar daudzām izcilām personībām, piemēram, Džeriju Heilu, MamaRiku, Kolu un citiem. Katrs viņa radītais skaņdarbs uzreiz kļūst par hitu un sasniedz mūzikas topus, ieņemot pašas augstākās vietas. Dziedātājam ir liels ambiciozs mērķis - izstumt Krievijas dziesmas no visiem mūzikas topiem.

Mūzikas Hiti atgriežas Rīgā

Koncertā varēs dzirdēt tādas iemīļotas dziesmas kā "Skaties", "Gaidot mājās", "Naktī", "Porichka", "LaLaLa" un vēl daudz citas. Tas būs īsts svētki ikvienam, kas vēlas baudīt labu mūziku un lielisku atmosfēru.

Par koncertu 

Šis koncerts nebūs tikai mūzikas baudījums. Daļa no koncertu ieņēmumiem tiks novirzīti Ukrainas bruņotajiem spēkiem, kā arī koncerta laikā tiks rosināta ziedojumu vākšana Speciālo operāciju spēku automašīnai. Ņemiet līdzi draugus, ģimeni, paziņas vai dodieties viens un meklējiet jaunus draugus. Padarīsim šo vakaru par vienu no vasaras spilgtākām atmiņām!

Koncerts Bērniem un Jauniešiem

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja ir bez maksas, bet jaunāki par 18 gadiem apmeklētājiem koncerts jāapmeklē pieaugušā pavadībā.

Biļešu Cenas

Biļetes par cenu 19.00 - 29.00 EUR.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot neatkārtojamu vakaru Rīgā ar Yaktak!