Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Elderbrook koncerts - Rīga, 22.novembris

Šī gada 22. novembrī koncertzālē Palladium Rīga vienreizēju elektroniskās mūzikas deju nakti sniegs Elderbrook. Mākslinieks ir ne vien talantīgs multi-instrumentālists, producents un dziesmu autors, bet arī izcili performē dzīvajos DJ setos, radot emocionālu sasaisti ar koncerta apmeklētājiem, nodrošinot tiem lielisku vakaru augstvērtīgi producētās Elderbrook mūzikas pavadībā.

Par Mākslinieku

Elderbrook, īstajā vārdā Alekss Kocs, ir britu mūziķis, dziesmu autors un producents, kurš izceļas ar apburoši eklektisku muzikālo skanējumu. Viņš apvieno country, soul, rokmūzikas un gospel stilu ietekmes, kā arī ir klasiski trenēts klavieru un ģitāras meistars. Viņa producēšanas tehnikas pamatā ir vienkāršs princips – “radīt kaut ko līdz šim nedzirdētu”.

Popularitātes ceļojums

Pasaules slavu Elderbrook ieguva 2017. gadā sadarbībā ar Camelphat, kad izdeva globālo hitu “Cola”, kas kļuva par deju mūzikas hitu ASV un indie hitu Apvienotās Karalistes mūzikas topu virsotnēs. Hita popularitāte māksliniekam nopelnīja Grammy un Ivor Novello nominācijas. Šobrīd Elderbrook ir starptautiski atzīts mākslinieks ar vairāk nekā 1,5 miljardu straumējumu visā pasaulē.

Koncerts Rīgā

Latvijas publikai Elderbrook nav svešs – viņa enerģiskā un emocionāli piesātinātā uzstāšanās 2019. gada festivālā Positivus atstāja neaizmirstamu iespaidu. Šoruden mākslinieks atgriezīsies Rīgā ar vēl lielāku jaudu, lai solo koncertā priecētu savus fanus gan ar labi zināmiem hitiem, gan, iespējams, savu jaunākā muzikālā veikuma – albuma “Another Touch” – dzīvo atskaņojumu.

Biļetes

Biļešu cena: 30-50 EUR