Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Krāšņa Laivu Parāde Rīgas Svētkos - Laivas, Rīgas svētki 2024

Piedalies.lv - Krāšņa Laivu Parāde Rīgas Svētkos - Laivas, Rīgas svētki 2024

Rīgas svētku ietvaros, kas notiks 16. augustā, no pulksten 18.30 Rīgas Pilsētas kanālā, norisināsies ikgadējā sporta laivu parāde, kas būs daļa no starptautiskajām sacensībām "Garmin Predator Cup 2024" (GPC 2024). Šis pasākums ir kļuvusi par neatņemamu Rīgas svētku tradīciju un sola aizraujošu skatu visiem, kas to vēros klātienē.

Šogad parādē piedalīsies apmēram 50 pilnībā aprīkotas sporta laivas, kas pieder sportistiem no piecām valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Ukrainas. Šie sportisti ir starp labākajiem savā jomā un sacentīsies par godalgotajām vietām prestižajās sacensībās. Laivu parāde piedāvās skatītājiem iespēju redzēt jaudīgas laivas darbībā, kas parādīs savu spēku un ātrumu, slīdot pa Rīgas kanāla ūdeņiem.

Parāde norisināsies no pulksten 18.30 līdz 19.30, un tā būs brīvi pieejama ikvienam interesentam. Paredzētais maršruts iekļauj Pilsētas Jahtklubu, Andrejostu, Rīgas pilsētas kanālu un atgriešanos Pilsētas Jahtklubā. Šis maršruts ļaus dalībniekiem izrādīt savas laivas plašam skatītāju lokam, kas būs izvietojušies gar kanāla krastiem.

"Garmin Predator Cup 2024" sacensības notiks Rīgas apkārtnes upēs un ezeros 16. un 17. augustā, piesaistot makšķerniekus no vairākām valstīm. 

Šis pasākums solās būt neaizmirstams notikums gan sportistiem, gan skatītājiem, piedāvājot unikālu iespēju izbaudīt sporta makšķerēšanas elpu aizraujošo pasauli pašā Rīgas sirdī.