Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Mārcis Auziņš saulrieta koncertā - Igates pils, 14.septembris

  1. septembrī no plkst. 12:00, Igates pils vērs savas durvis ikvienam apmeklētājam, lai piedalītos Ziedu svētkos. Šajos svētkos būs apskatāmi "A-Ž" Aijas Žagariņas vadītās floristu skolas absolventu eksāmena darbu izstādes, un šoreiz pievienosies arī pieredzējuši floristi, kas radīs unikālas ziedu kompozīcijas. Jau vairāk nekā 20 gadu garumā šie svētki Igates pilī ir ļoti plaši apmeklēti un mīlēti.

Atrakcijas un izklaides visas dienas garumā

Dienas gaitā tiks piedāvātas dažādas aktivitātes gan bērniem, gan pieaugušajiem, tai skaitā izbraucieni ar airu laivu un pikniks uz peldošā plosta. Pēc ilgāka pārtraukuma tiks atkal darbībā palaists vēsturiskais Dzirnavu ūdens rats. Bērni varēs izbaudīt atrakcijas, kamēr vecāki varēs relaksēties pils parkā.

Ikviens aicināts piedalīties gleznošanas plenērā "Māksla un Šampanietis" mākslinieces Ilzes Šteinas vadībā. Lai piedalītos plenērā, nepieciešams pieteikties pa tel. 28064444.

Gardēžu prieks

Igates pils Dzirnavu krodziņā būs iespēja nobaudīt gardas maltītes. Lūdzu, piesakiet galdiņu laicīgi. Tāpat būs pieejama bufete un nakšņošanas iespējas kādā no Igates pils numuriņiem. Līdz plkst. 18:00 ieeja pils teritorijā ir par ziedojumu, savukārt pēc 18:00 biļetes cena ir 15 eur/persona iepriekšpārdošanā vai 20 eur/persona pasākuma dienā.

Mārcis Auziņš saulrieta koncertā

Vakara noslēgumā, plkst. 18:30, apmeklētājus priecēs Mārča Auziņa solo koncerts. Mārcis Auziņš, pazīstams ģitārista virtuozs, sola sagādāt neaizmirstamu muzikālo piedzīvojumu. Koncertā tiks atskaņota gan viņa oriģinālmūzika, gan īpašas aranžijas, kuru autori ir pasaulē atzīti mākslinieki kā Sting, The Beatles, Leonard Cohen un pat Queen.

Ieteicams līdzi paņemt savus sēžamos ērtākai koncerta baudīšanai. Lai gan tiks piedāvāti krēsli, pie lielākas viesu intereses tie var nepietikt. Nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā koncerts notiks pils lielajā zālē.

Pēc koncerta saulrietā būs vēl īpašāks pārsteigums viesiem – zaigo Igates pils!

Nepalaidiet garām šo īpašo notikumu Igates pilī 14. septembrī!