Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Manā Parīzē, Dans mon Paris - Rīga, 28.septembris

Ar prieku iepazīstinām ar mūsu jauno muzikālo programmu Jūlijas Vasiļjevas izpildījumā! Manā Parīze: Muzikāls ceļojums romantikas galvaspilsētā. Parīze ir pilsēta, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu. Gadsimtu gaitā tā ir bijusi kultūras un mākslas centrs, kura burvība pievilinājusi dzejniekus, māksliniekus un mūziķus. Iedvesmojoties no tās atmosfēras, viņi radīja savus labākos darbus. Parīze ir kontrastu pilsēta: kāpumu un kritumu, žilbinošas slavas un bagātības, kā arī nabadzības un aizmirstības, mīlestības un naida pilna.

Kā rakstīja Ernests Hemingvejs: "Parīze nekad nebeidzas." Mūsu jaunais muzikālais projekts Manā Parīze aicina jūs iegremdēties pasaules visromantiskākās pilsētas atmosfērā. Pilsētā, kur mīlestība izpaužas visās savās daudzveidīgajās formās. Programma ir piepildīta ar pazīstamām franču dziesmām, no kurām katra ir neliels muzikāls ceļojums pa skaistās Parīzes ielām, kafejnīcām un krastmalām.

Plaša Mūzikas Žanru Daudzveidība

Manā Parīze ir eklektisks franču mūzikas stilu sajaukums - no klasiskās operas un šansona līdz mūsdienu popmūzikai. Programmā dzirdēsiet Džo Dasēna, Šarla Aznavūra, Edītes Piafas, Laras Fabiānas, Zaz un daudzu citu pazīstamu franču mūziķu šedevrus.

Neaizmirstamas emocijas dzīvajā izpildījumā jums dāvās Latvijas Nacionālās operas dīvas Jūlijas Vasiļjevas balss kopā ar virtuoziem mūziķiem:

  • Aldis Kise (akordeons)
  • Jegors Kovaikovs (ģitāra)
  • Viktors Stankevičs (kontrabass)
  • Virdžīnija Laube-Vītiņa (sitaminstrumenti)

Unikāla Performances Maģija

Spilgtā dziedātāja, Latvijas Nacionālās operas prīma Jūlija Vasiļjeva demonstrē unikālu spēju transformēties, ar visaugstāko profesionalitāti izpildot galvenās lomas gan operas iestudējumos, gan mūsdienu mūziklos un popmūzikas koncertos. Viņas meistarība un radošums nodrošina augstu izpildījuma līmeni dažādos žanros un stilos, kas padara viņas priekšnesumus patiesi neaizmirstamus.

Jūlijas balsij piemīt dramatisks spēks, tajā pašā laikā tā ir liriska un maiga, kad to prasa dramaturģija un komponista iecere. “Manā Parīze” ietvaros Jūlija klausītājus priecē ar programmām "Ave Maria", “Legends of Hollywood", "Broadway" un "Dreams of Morricone".

Aizraujoša Atmosfēra un Vizuālie Efekti

Jūs sagaida neaizmirstams ceļojums muzikālajā Parīzē. Iemīlieties un kopā ar mums izdzīvojiet skaistākos mūzikas stāstus zem Svētā Pāvila baznīcas velvēm unikālā gaismas un skaņas atmosfērā. Izcilu mūziķu sniegumu papildinās vizuālie un gaismas efekti, radot īstu franču šarmu.

Biļešu Cenas

16.00 - 22.00 Eur