Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Vīns, Vārdi, Mīlestība - Koncerts skaistākajās mīlestības valodās - Ranka, 8.septembris

Piedalies.lv - Vīns, Vārdi, Mīlestība - Koncerts skaistākajās mīlestības valodās - Ranka, 8.septembris

Rankas muižā š.g. 8. septembrī plkst. 13:00 gaidāms īpašs koncerts, kurā dažādas kultūras saplūdīs vienā neparastā muzikālā ceļojumā. Inese Ērmane un Javier Fernández, kopā ar ģitāristu Aleksandru Kuzminu, piedāvās aizraujošu mīlas dziesmu izlasi vairākās valodās, sniedzot gan latviešu, gan spāņu un franču melodijas.

Programmā Izcili Komponisti

Koncertā īpaša vieta būs atvēlēta Latvijas komponistu, piemēram, Imanta Kalniņa, Raimonda Paula un Zigmara Liepiņa, kompozīcijām, kas mīsies ar spāņu karstajiem ritmiem un populārākajām Edītes Piafas un Džo Dasēna dziesmām. Klausītājus iepriecinās arī dzirkstoši itāļu hiti un romantiskie Portugāles ritmi, radot neaizmirstamu atmosfēru.

Kultūru Tikšanās Punkts

Brīdī, kad dažādas kultūras satiekas, tās uzzied arvien košāk un atgādina par savām saknēm. Inese un Javier, kā svešvalodu pratēji, ne vien dziedās, bet arī stāstīs interesantus faktus par šo saulaino vīna zemju valodām, padarot koncertu ne tikai muzikāli, bet arī intelektuāli bagātu.

Biļešu Iegāde

Biļešu cenas sākas no 30€, un tās var iegādāties gan internetā, gan tirdzniecības vietās.

Noslēgums

Šis koncerts būs lieliska iespēja pavadīt svētdienu lauku muižas atmosfērā, baudot daudzveidīgu mūziku un atklājot jaunas kultūras dimensijas. Rankas muiža gaida jūs uz aizraujošu mīlestības dziesmu koncertu, kas apvieno dažādu tautu muzikālos dārgumus.

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot mūzikas mākslas daudzveidību tieši Rankas muižā!