Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Vīrietis, kurš gaida - Ādažu Kultūras Centrs, 28.septembris

Sestdien, 2024. gada 28. septembrī plkst. 16:00 Ādažu Kultūras Centrā, notiks izrāde "Vīrietis, kurš gaida". Šī ir īpaši veidota jubilejas izrāde, veltīta tautā iemīļotajam aktierim Ģirtam Ķesterim, kurš tajā mēģinās atklāt skatītājiem neparastus un pārdomām bagātus dzīves stāstus.

Loma, kas maina dzīvi

Izrādes centrā ir jautrs un aizkustinošs stāsts par vīrieti, kuram gadās piedzīvojums, kas liek viņam pārvērtēt savu dzīvi un attiecības. Tas varētu būt arī stāsts par pašu Ģirtu Ķesteri, taču paliek jautājums: kas no tā ir patiesība, bet kas izdomājums? Šis uzdevums tiek uzticēts skatītājiem – atšķirt reālo no izdomātā vai varbūt atklāt, ka tas ir stāsts par mums visiem.

Slavenās lomas un pārsteigumi

Uz skatuves Ģirts Ķesteris nebūs viens. Viņam pievienosies Lelde Dreimane vai Ērika Eglija-Grāvele. Ģirts izdzīvos lomas, kas viņu padarījušas par leģendu: kaligula, drakula, mefistofelis, nekrofils, mekijs nazis, dons žuāns, helge, emīls dārziņš, leons, fēliks un daudzi citi. Viņš ir reaģējis, pārvērties un attīstījies katrā no šīm lomām, taču tajā pašā laikā viņš ir bijis arī neaizsniedzams un normām nepakļāvīgs.

Jubilejas svinības

Ģirts Ķesteris 2024. gada 14. februārī svinēs savu 60. dzimšanas dienu, un par godu šim notikumam tiek piedāvāts īpaši viņam veidots lugas iestudējums – “Vīrietis, kurš gaida”. Dramaturģes Aivas Birbeles luga kopā ar režisora Gundara Silakaktiņa vadību radīs neaizmirstamu pieredzi visiem, kas būs ieradušies piedzīvot šo īpašo pasākumu.

Neaizmirstiet ierasties Ādažu Kultūras Centrā 2024. gada 28. septembrī, lai kopīgi svinētu Ģirta Ķestera jubileju un piedzīvotu šo unikālo izrādi!