Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


The Hardkiss koncerts - Rīga, 1.janvāris

Uzmanību, mūzikas fani! The Hardkiss tuvojas Rīgai ar savu Eiropas tūri 2024, lai piedāvātu neaizmirstamu muzikālu pieredzi. Netradicionālo Kijevas grupu varēsiet redzēt dzīvajā 1. janvārī, Palladium koncertzālē, Rīgā. Pasākuma sākums plānots plkst. 20:00.

Kas ir The Hardkiss?

The Hardkiss ir Ukrainas muzikālā grupa, dibināta 2011. gadā. Tās mūzikā skan smagi aranžējumi, melodiski fragmenti, dziļi teksti un dvēseles piesātināts vokāls no Julijas Saninas. Kolektīvs izceļas ne tikai ar dzīvo skaņu, bet arī ar iespaidīgiem koncerta šoviem. Ja vēlaties piedzīvot mūziku, kas apvieno šķietami nesavienojamas sastāvdaļas, šis ir pasākums, kuru nedrīkst palaist garām!

Biļešu cenas

Biļetes cena: 39.00 EUR.

Pārsteidzoši koncerta šovi

The Hardkiss koncerti ir pazīstami ar savu vizuālo un emocionālo iedarbību, kas apbur un ienirst dziļi klausītāju dvēselēs. Viņu izpildījums ir kā teātrāls piedzīvojums, kur katrs solis un skaņa ir rūpīgi pārdomāta un izpildīta ar lielu precizitāti.


Nedrīkst aizmirst, ka šī būs iespēja redzēt vienu no ievērojamākajām Ukrainas mūzikas grupām dzīvajā izpildījumā, kas atstās neizdzēšamas atmiņas. Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot The Hardkiss maģiju tepat Rīgā!