Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Within Temptation - Tallina, 12.oktobris

Ikoniskā Nīderlandes simfoniskā metāla grupa Within Temptation 2024. gada oktobrī uzsāks savu ļoti gaidīto turneju "Bleed Out 2024". Kā nozīmīgs notikums, viņi pirmo reizi uzstāsies Tallinā, Igaunijā. Aizraujošā uzstāšanās paredzēta 12. oktobrī Unibet arēnā Blackbox.

Grupas Within Temptation Vēsture

Dažām grupām ir bijusi tik spoža karjera kā Within Temptation. Kopš viņu dibināšanas 1996. gadā, ko veica ilggadējie partneri vokāliste Šarona den Adela un ģitārists Roberts Vesterholts, cienījamie Nīderlandes simfoniskie metālisti ir spēruši pārliecinošus soļus roka un metāla vēstures annālēs. Viņi ir izcēlušies ar izcilu ierakstu produkciju un stabilu apņemšanos veidot karjeru saskaņā ar savu unikālo radošo redzējumu.

Jaunākais Albums un Turneja

Viņu astotais studijas albums “Bleed Out” tika izdots pagājušajā gadā, un tagad viņi uzsāk albuma atbalsta turneju pa Eiropu un Lielbritāniju, pieturot arī Tallinā. Filmas “Bleed Out” stāsts atspoguļo trakos laikus, kuros dzīvojam. "Mēs sākām rakstīt ziemā pirms pandēmijas," saka Šarona par rakstīšanas procesu, kas kļuva par "Bleed Out". Šis albums piedāvā unikālu iespēju klausītājiem sajust grupas muzikālo un liriski dziļo pieeju, kas ir gan pārbagāti smaga, gan politiski dziļa.

Iemesli Apmeklēt Koncertu

Within Temptation tagad sāks muzikālu odiseju, kas sola aizraut skatītājus visā Eiropā. Pazīstama ar savu dinamisko un elektrizējošo uzstāšanos uz skatuves, grupa sniegs burvīgu šovu, kurā skanēs gan klasiskie hiti, gan dziesmas no sava jaunākā albuma. Piedzīvojiet mūzikas un emociju ceļojumu, kad Within Temptation kāps uz skatuves 'Bleed Out 2024 tūrei Tallinā 2024. gada 12. oktobrī, Unibet arēnā Blackbox.

Biļešu Cenas

Biļešu cena: 58.40 EUR

Tagad ir īstais laiks rezervēt vietas un sagatavoties neaizmirstamam muzikālam piedzīvojumam!