Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Ziemassvētku koncerts Ave Maria - Rīga, 29.decembris

Piedalies.lv - Ziemassvētku koncerts Ave Maria - Rīga, 29.decembris

  1. decembrī, plkst. 19:00, Rīgas Sv. Jāņa baznīcā notiks izsmalcināts ziemassvētku koncerts Ave Maria, kas ļaus ļauties svētku noskaņai. Koncertā piedalīsies Olga Pjatigorska - soprāns, un Edīte Alpe - ērģelniece, kas izpildīs gan populāru klasisko mūziku, gan tradicionālās Ziemassvētku melodijas.

Programma un dalībnieki

Programmā skanēs tādi ievērojami komponisti kā V.A. Mocarts, F. Grūbers, F. Šūberts, Ā. Adāns, P. Jons un P. Maskanji. Šī koncerta īpašā atmosfēra radīs neaizmirstamu piedzīvojumu katram apmeklētājam.

Olga Pjatigorska - daudzpusīgā soprāna zvaigzne

Olga Pjatigorska ir dzimusi un augusi Rīgā, kur arī absolvējusi Rīgas Jāzepa Mediņa Mūzikas koledžu. Viņas mūziķes karjera ir vijusies cauri daudzām prestižām izglītības iestādēm, tostarp Latvijas Mūzikas akadēmijai un Romas konservatorijai „Santa Cecilia”, kur viņa teicami absolvēja studijas. Olga ir uzstājusies daudzās pasaules koncertzālēs, tostarp Romas operā, Romas auditoriumā, San Paolo bazilikā, un Berlīnē.

Olga ir starptautiskā festivāla laureāte (2007) un Latvijas sabiedriskās gada balvas „Priznanije” diplomande (2011). Viņa ir arī solo dziedāšanas pedagoģe Jūrmalas Mūzikas vidusskolā un regulāri piedalās VSIA „Latvijas Koncertu” rīkotos kamermūzikas projektos.

Edīte Alpe - izcilā ērģelniece

Edīte Alpe ir latviešu ērģelniece un Dubultu ev. lut. draudzes ērģelniece. Viņa ir arī starptautiskā ērģeļmūzikas festivāla „Vox angelica“ dibinātāja un vadītāja. Edīte regulāri uzstājas nozīmīgākajās Latvijas un ārvalstu koncertu vietās kopā ar pazīstamiem solistiem un instrumentālistiem. Viņa ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas absolvente, kas papildinājusies Bruksorgel vasaras akadēmijā Zviedrijā un Karaliskajā konservatorijā Toronto, Kanādā.

Koncerta norises vieta un biļešu cenas

Datums: 29. decembris 2024
Laiks: 19:00
Vieta: Rīgas Sv. Jāņa baznīca
Biļešu cena: 15.00 EUR

Baudiet izsmalcinātu mūziku un svētku noskaņu Rīgas Sv. Jāņa baznīcā, kur Olga Pjatigorska un Edīte Alpe radīs neaizmirstamu Ziemassvētku koncertu Ave Maria.