Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Akustiskais saulriets ar The Sound Poets - Kaķīškalns, 31.augusts

Grupa "The Sound Poets" darbojas kopš 2011. gada un ir viena no iemīļotākajām grupām Latvijā. Akustiskās programmas kļuvušas par grupas otro identitāti, un ir cilvēki, kas gaida tieši tās. Šie koncerti ir bijuši tikpat aizraujoši kā viņu elektriskie priekšnesumi, un šogad mēs varēsim baudīt īpašu vakaru Siguldā.

Jauna koncertvietas atklāšana

"The Sound Poets" turpina izpētīt dažādas, arī jaunas koncertvietas Latvijā, un Kaķīškalns Siguldā būs viena no tām. Parasti kalniem pāri, bet šoreiz pieturpunkts pašā virsotnē – Kaķīškalnā. Ar šo akustisko uzstāšanos, 31. augusta vakarā, Kaķīškalnā tiks uzsākta jauna tradīcija. Koncerti gleznainajā vietā, no kuras paveras skats pāri Siguldas senlejai, notiks arī turpmāk, iezīmējot Latvijas koncertu vietu kartē jaunu, neaizmirstamu kultūrvietu.

Grupa un viņu mūzika

"The Sound Poets" savā mūzikā veiksmīgi apvieno akustiskā skanējuma trauslumu un kosmisku plašumu. Tieši koncertos, kur notiek dzīvā enerģijas apmaiņa ar klausītājiem, grupas mūzikas spēks apliecinās visspilgtāk. Elpu aizraujošais skats no Kaķīškalna virsotnes papildinās šo pieredzi vēl vairāk, radot neaizmirstamu vakaru gan mūziķiem, gan klausītājiem.

Datums un laiks

Pasākums notiks 31. augustā 2024. gadā plkst. 19:00. Akustiskais saulriets ar grupu "The Sound Poets" solās būt mierpilna un emocionāla pieredze, kas liks ikvienam apmeklētājam sajusties īpašam.

Norises vieta

Pasākums norisināsies Atpūtas kompleksā Kaķīškalns, kas piedāvās ne tikai lielisku mūziku, bet arī brīnišķīgu skatu uz Siguldas senleju.

Biļešu cenas

Biļešu cena ir 20.00 EUR.

Noslēgums

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot "The Sound Poets" akustisko uzstāšanos tik skaistā un gleznainā vietā kā Kaķīškalns. Tiekamies koncertā!