Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Pilsētas Minifestivāls - Vēstnieks un Rīgas Modes - Rīga, 4.oktobris

Pilsētas minifestivāls piedāvā unikālu iespēju izbaudīt vienu vakaru, kas būs piepildīts ar divu izcilu latviešu mūziķu performancēm. Kas gan būtu labāks veids, kā pavadīt piektdienas vakaru, ja ne ar lieliskām melodijām un neatkārtojamu atmosfēru? Šis festivāls sola īstu muzikālo baudījumu visiem, kas mīl autentisku latviešu mūziku.

Rīgas Modes - Popmūzikas Glamūrs un Rokenrola Enerģija

"Rīgas Modes" ir sešu cilvēku kolektīvs, kas pārsteidz ar savu inovatīvo pieeju popmūzikai. Viņu koncerti vienmēr ir enerģijas piepildīti, kur popmūzikas glamūrs tiek sapludināts ar rokenrola neparedzamību.

Balss Burvība un Elektroniskās Skaņas

Rūdolfs Macats, pazīstams kā "Vēstnieks", ir īsts latviešu mūzikas talants, multiinstrumentālists ar starptautisku izglītību. Viņa muzikālo ceļojumu papildina maiga falseta balss un elektroniskās skaņas, kas rada unikālu un intīmu atmosfēru. Jaunajā albumā “FM Nostalgia”, Macats atzīmē visus latviešu mūzikas dižgarus, radot īpašu saikni ar klausītāju.

Biļetes

  • Pirmās 100 biļetes - 15 EUR
  • 101+ biļetes cena - 20 EUR

Angāra Koncertzāle

Angāra koncertzāle, kas atrodas pašā Rīgas centrā, ir vieta, kur ikviens pasākums pārtop neaizmirstamā piedzīvojumā. 500 m² plašā kultūrtelpa var uzņemt līdz pat 600 cilvēkiem, piedāvājot pilnu ēdināšanas un bāra servisu. Angārs jau ir biežs dažādu unikālu un populāru mākslinieku koncertu norises vieta, un šoreiz tas piedāvā vēl vienu muzikālu brīnumu.

Angāra Minifestivāli

Dalība Angāra minifestivālos ir neatkārtojama pieredze, kur vienā vakarā iespējams izbaudīt vairāku mūziķu uzstāšanos. Ar īpašu tematiku katru mēnesi, festivāls apvieno līdzīgus mūzikas stilus un māksliniekus, piedāvājot dažādus muzikālos piedzīvojumus. Katrs festivāls ir kā mūzikas svētki, kas iepriecina ikvienu klausītāju.

Nepalaid garām iespēju piedalīties šajā vēl nebijušajā muzikālajā ceļojumā. Tiekamies 4. oktobrī Angāra koncertzālē!