Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Brīdis pēc vakariņām ar Rēziju Kalniņu un Kasparu Zemīti - Rīga, 16.oktobris

Angāra koncertzāle aicina izbaudīt burvīgu akustiskās mūzikas sēdkoncertu, kas spēs saviļņot un neatstāt vienaldzīgu. Kad? 16. oktobrī. Cikos? 19:00. Kur? Angāra koncertzālē, Tallinas ielas kvartālā.

Programmas ilgums: 1 stunda un 10 minūtes, bez starpbrīža.

Izcili mākslinieki

Aktrise Rēzija Kalniņa un ģitārists, mūziķis Kaspars Zemītis piedāvā mūzikas un dzejas programmu "Brīdis pēc vakariņām".

"Brīdis pēc vakariņām" ir krēslas zona starp dienu un vakaru – starpbrīdis starp dienas dunoņu un miera un klusuma valstību. Tas ir mirklis, kad varam sastapt sevi dzejā un mūzikā, ieraudzīt savu dvēseli un sadzirdēt savu sirdi. Brīdis, kur klusumā mūs uzrunā pasaule. Šajā programmā dzeja un mūzika apvienosies, lai skatītājiem atklātu ko vairāk, personīgāk.

"Katram, kurš lasa dzeju, ir bijuši brīži, kad šķiet – dzejnieks ir ielūkojies mūsu sirds stūrīšos un norakstījis tās slēptākās ilgas un jūtas," saka Rēzija un Kaspars. Šajā vakarā viņi dalīsies ar dzejoļiem un skaņdarbiem, kas ir īpaši uzrunājuši viņu sirdis.

Programma

Programmā tiks lasīta Rudītes Losānes, Daces Zālīte-Micānes, Kristas Kalniņas un Māras Zālītes dzeja, skanēs Kaspara oriģinālskaņdarbi, Imanta Kalniņa dziesmas, kā arī latviešu un ārzemju komponistu aranžēti skaņdarbi ģitārai.

Biļetes

Cena: 15 EUR - 20 EUR

Koncerta laikā paredzēts sēdvietu izvietojums. Sēdvietas nebūs numurētas.

Kas ir Angāra koncertzāle?

Angāra koncertzāle ir 500m² plaša kultūrtelpa un pasākumu norises vieta Rīgas centrā, Tallinas ielas kvartālā. Tā spēj uzņemt līdz pat 600 apmeklētāju vienlaikus, nodrošinot pilnu ēdināšanas un bāra servisu tur pat uz vietas.

Tallinas Kvartāla Angārs ir radošākais atpūtas un izklaides krustpunkts, kas atrodas pašā Rīgas centrā - kur Tallinas un Miera iela satiekas. Šeit notiek pašas karstākās ballītes, šī ir māja leģendārajam Silent Disco. Šī unikālā vieta aicina tevi uz neaizmirstamiem koncertiem, kas priecēs ikvienu klausītāju. Angāra telpas ir ieskandinājuši tādi mākslinieki, kā Mazais Princis, Ansis, The Sound Poets, kā arī katru nedēļas nogali ballīti iegriež mūsu iemīļoti DJ.