Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Trentemøller - Rīga, 19.oktobrī

Pazīstamais dāņu mūziķis Trentemøller uzstāsies Rīgā, koncertzālē Palladium, 19. oktobrī, piedāvājot klausītājiem iespēju izbaudīt viņa jaunāko albumu "Memoria".

Kas ir Trentemøller?

Kopenhāgenā dzīvojošais Trentemøller pēdējo 25 gadu laikā ir guvis atzinību ar saviem unikālajiem skaņu celiņiem un neaizmirstamām melodijām. Artefakti un tēmas, kas parādās viņa mūzikā, bieži vien ir nepārtraukti mainīgas, kur katra dziesma ir viņa mākslinieciskā ceļojuma nākamā nodaļa. Mūziķa darbi spēj savienot atmiņas ar laikmetīgiem elementiem, bez liekas nostalģijas.

Izpildītāja komanda

Uz skatuves kopā ar Trentemøller būs Disa Jakobs vokāliste, ģitāriste un sintezatoriste, Silas Tinglef pie bungām un ģitāras, Brian Batz pie ģitāras, Jacob Haubjerg pie basģitāras un pats Trentemøller pie sintezatora.

Trentemøller darbi

Trentemøller nav tikai talantīgs mūziķis, bet arī prasmīgs remiksu meistars. Viņš ir papildinājis savu bagāto portfolio ar vairāk nekā simts remiksiem, ieskaitot tādu mākslinieku kā Tricky, Savages, Depeche Mode, Franz Ferdinand, The Knife, A Place To Bury Strangers, Soft Moon un UNKLE mūziku.

Jaunais albums "Memoria"

Jaunākais albums "Memoria" piedāvā drūmus, introspektīvus skaņdarbus, sapņu popu, trokšņu roku un elektronisko popmūziku. Gaismas un tumsas, turbulences un miera motīvi ir pārstāvēti viņa mūzikā, kas nepārprotami iedvesmoti no ziemeļvalstu vides raksturīgajiem elementiem. Trentemøller turpina izpētīt šīs tēmas jaunos veidos, vienlaikus saglabājot pazīstamo māksliniecisko valodu.

Par Koncertu

Neatkarīgi no tā, vai esat ilggadējs fans vai dzirdiet viņu pirmo reizi, Trentemøller dzīvās uzstāšanās ir unikālas pieredzes. Nepalaidiet garām rudens gaidītāko koncertu Rīgā, koncertzālē Palladium, 19. oktobrī.

Papildus informācija

Datums, Laiks: Sestdiena, 19.10.2024 20:00

Norises vieta: Palladium Rīga

Cena: 29.00 - 35.00 Eur