Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Endorfin Festivāls - Rīga, AB dambis, 21.septembris

Ar neaizmirstamu elektroniskās mūzikas festivālu AB dambī, Rīgā, tiek aizsākta jauna pasākumu sērija - "Endorfin", kas aicina ikvienu piedzīvot mūzikas spēku pilnīgi jaunā dimensijā. Pasākums notiks 2024. gada 21. septembrī, piedāvājot unikālu pieredzi mūzikas un labsajūtas cienītājiem.

Mūzika un mākslinieki

"Endorfin" festivāls sola neaizmirstamus mirkļus, apvienojot pasaules līmeņa elektroniskās mūzikas māksliniekus ar apzinātības un veselīga dzīvesveida konceptu. Pirmo reizi Latvijā ar savu DJ setu apmeklētājus apburs Guy J (Izraēla), enerģiskie Bombossa Brothers (Igaunija), kā arī “Endorfin” kustības aizsācējs Edgar Kozak (Latvija). Šie mākslinieki parūpēsies par atmosfēru, kas piepildīta ar intensīvu ritmu, pozitīvu enerģiju un neaizmirstamām emocijām.

Unikāla bezalkohola pieredze

“Endorfin” kustības galvenais uzsvars tiek likts uz dabisku un tīru pieredzi – festivāls norisināsies bez alkohola un narkotikām, ļaujot apmeklētājiem pilnībā iegrimt mūzikas un kopienas enerģijā. Papildus mūzikai, viesus sagaida labsajūtas aktivitātes - kopā vienosimies kopīgā meditācijā.

Vizuālā šova programma un atpūtas zonas

Apmeklētājus priecēs arī iespaidīga vizuālā šova programma, interaktīvas mākslas instalācijas, un īpaši iekārtotas atpūtas zonas, kas radīs unikālu un iedvesmojošu atmosfēru visas dienas un vakara garumā. Festivāla teritorijā būs pieejama veselīga, garšīga ēdienu un bezalkoholisko dzērienu izvēle no vietējiem ēdinātājiem.

Biļešu cenas

Cena: 37.54 - 107.26

Pievienojies "Endorfin" kustībai un ļaujies dabīgas enerģijas plūsmai, kas pacels tevi jaunā apziņas un prieka līmenī! 

Apmeklētājiem noteikts īpašs “dress code” – iedvesmojies no Burning Man tematikas, esi radošs, izpaud savu individualitāti un ļauj apģērbam kļūt par daļu no unikālās “Endorfin” atmosfēras!