Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Indie mūzikas Minifestivāls - Keitija Bārbale, Juris Simanovičs un Bez Grēka Ieņemtie - Angāra koncertzāle, 31.oktobris

Indie mūzikas minifestivāls notiks 31. oktobrī, Angāra koncertzālē. Pasākums sāksies plkst. 20:00, bet ieeja būs atvērta jau no 19:00. Biļetes pieejamas par cenu no 10 € līdz 15 €.

Par māksliniekiem 

Juris Simanovičs un Bez Grēka Ieņemtie

Šī grupa radusies Jura Simanoviča trešā solo albuma "Mīlestības metastāzes" ierakstīšanas laikā, pandēmijas laikā iedibinot radošo vienotību. Katrs dalībnieks ir iesaistīts dažādos mūzikas projektos, tāpēc katrs priekšnesums tiek bagātināts ar daudzveidīgu muzikālo ietekmi. Uz skatuves tiks demonstrēti gan Jura solo darbi, gan arī unikālie kopdarbi.

Keitija Bārbale

Viņa apbur ar savu romantisko pop-grunge stilu! Keitija ir pazīstama ar savu aizraujošo harizmu uz skatuves, izklaidēdama ar asprātīgu izjokošanu un sirsnīgiem priekšnesumiem. Viņas dziesmas apvieno personiskus stāstus un grunge piesātinātas melodijas, sniedzot skatītājiem patiesi atšķirīgu un valdzinošu pieredzi.

Kas ir minifestivāls?

Kopā svinēt indie mūzikas svētkus ir fantastiski, taču vēl fantastiskāk to darīt festivālā! 

Angārā vienmēr ir festivāls! Koncertzālē varēs ienirt Keitijas Bārbales šarmā, kamēr ķermenis pats uzrāpsies līdzi Bez Grēka Ieņemto dinamiskajām skaņām. Ja gars būs atpūties, atpūtini ķermeni Angāra Street Food zālē, iegrimstot mīkstā dīvānā, baudot atspirdzinošu dzērienu un gardu burgeru!

Pievienojies un izbaudi vakaru, kas tev atstās siltas atmiņas un prieka pilnu sajūtu vēl ilgi pēc festivāla beigām.