Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Alternatīvās mūzikas Minifestivāls - Angāra koncertzāle, 19.oktobris

Nepalaidiet garām izcilo rudens alternatīvās mūzikas notikumu 19. oktobrī Angāra koncertzālē! Šī vakara galvenie varoņi būs grupas Martas Asinis un Nova Koma, kas nodrošinās emocionālu un enerģijas pilnu priekšnesumu.

Par pasākumu 

Sākums: 20:00 (Ieeja no 19:00)

Biļetes: Pirmās 100 biļetes – 10 €, pēc tam – 15 €

Sastāvs

Nova Koma

Grupa Nova Koma ir pazīstama ar savu enerģisko garāžroku un smeldzīgiem dziesmu tekstiem. Kopš 2015. gada šī dinamiskā vienība ir izdevusi četrus albumus un ieguvusi Zelta mikrofona nominācijas. Nova Koma bieži rīko koncertus kopā ar jaunajiem māksliniekiem un pagrīdes leģendām, tāpēc koncerts solās būt piedzīvojumiem bagāts.

Martas Asinis

Martas Asinis sniedz priekšnesumus ar asprātīgiem, ciniskiem, bet grūvīgiem tekstiem un dinamisku roka enerģiju. Jaunākās dziesmas piedāvā neparastu roka pieredzi, kur mūsdienu roks satiekas ar valdzinošiem stāstiem. Ikviens alternatīvā roka cienītājs būs sajūsmā!

Kas ir minifestivāls?

Ja neesi paguvis uz lielajiem festivāliem, neuztraucies - Angārā festivāla gars valda visu gadu! Koncertzālē ļaujies, kad Martas Asinis un Nova Koma aizvedīs tevi pilnīgā roka svētlaimē.

Pēc koncerta vari atpūsties Angāra Street Food zālē - ieņem ērtu vietiņu dīvānā, iemalko atsvaidzinošu dzērienu, un baudīt garšīgu liellopa gaļas burgeru!

Pievienojies vakarā, kurš sildīs tavu dvēseli vēl ilgi pēc festivāla beigām.