Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Hogwarts Magic Symphony Koncerts - Daugavpils Kultūras pils, 10.februāris

Mēs aicinām jūs uz maģiskas mūzikas vakaru - "Hogwarts Magic Symphony"! Šī brīnišķīgā programma simfoniskā orķestra Lords of the Sound izpildījumā aizvedīs jūs uz Harija Potera burvju pasauli, atdzīvinot spilgtākos muzikālos mirkļus no leģendārās filmu sāgas visām daļām.

Dzīvas Mūzikas Piedzīvojums

Aizraujošāko ainu laikā dzirdētā mūzika skanēs pavisam citādi orķestra dzīvajā izpildījumā: no pirmā brauciena ar Cūkkārpas ekspresi līdz episkajām cīņām ar tumšajiem spēkiem... Jūs varēsiet ienirt maģijas pasaulē, izjust katru akordu un katru noti tā, it kā pats būtu daļa no burvju pasaules.

Grandiozs Šovs

Bet tas vēl nav viss! Jūs sagaida grandiozs šovs, kas radīs neatkārtojamu pasaku atmosfēru, bet gaismas un vizuālie efekti piešķirs vakaram vēl vairāk burvības un spilgtu iespaidu. Pārsteigumi un īpaši viesi arī gaidāmi - kas zina, varbūt koncertu apmeklēs arī pats profesors Dumidors, lai kopā ar jums piedzīvotu šos maģiskos mirkļus?

Burvju Pasaule

"Hogwarts Magic Symphony" ir vairāk nekā tikai koncerts. Tas ir ceļojums pasaulē, kurā katra nots ir caurvīta ar maģiju, un katrs viesis kļūst par šī neaizmirstamā pasākuma dalībnieku. Nāciet uz koncertu un dalieties ar mums šajā maģijas, mūzikas un brīnumainu piedzīvojumu vakarā!

Dalībnieki

Uzvedumā piedalīsies orķestra mūziķi, talantīgi solisti un vokālais ansamblis.

Norises vieta: Daugavpils Kultūras pils
Datums / Laiks: 10. februāris 2025, 18:00
Biļešu cenas: 26.90 - 44.90