Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Balets Šūpuļpasakas - Rīga, 3.janvāris

Aicinām visus baleta un teātra cienītājus uz pasakainu izrādi – Balets Šūpuļpasakas (Ballet Lullaby Magic). Šī izrāde ir īpaši piemērota visai ģimenei, jo tajā tiek izmantoti unikālie "black light theatre" paņēmieni. Pateicoties šiem efektiem, uz skatuves lido cilvēki un priekšmeti, lietas un aktieri kā ar burvja mājienu pazūd un parādās no jauna.

Maģisks sižets un stāsts

Izrādes pamatā ir vienkāršs, taču emocionāli piesātināts sižets par meiteni, kurai mamma dzied šūpuļdziesmu. Mazulīte aizmieg un redz brīnumainu sapni: viņas mamma pārvēršas par Laumiņu, mīļākās rotaļlietas atdzīvojas, bet meiteni kopā ar lelli, klaunu un faķīru bērnu vilcieniņš aizved uz brīnumainu cirku.

Izrādes gaitā notiek daudz aizraujošu notikumu – te lido tauriņi-gaisa vingrotāji, zirgs dejo tarantellu, faķīrs hipnotizē čūsku, klauns dāvā meitenei savu sirdi, kā arī notiek daudzi citi brīnumi.

Papildus informācija

Baleta teātris “Miraklis” ir jauna Latvijas deju kompānija, kuru ir nodibinājusi horeogrāfe Irina Šemjakina. Teātra trupa sastāv no viendzimšanas 5 profesionāliem baleta māksliniekiem. Mūsu teātris rada visai ģimenei paredzētas izrādes, kurās izmanto unikālu “black light theatre” paņēmienu. Šis paņēmiens rada sirreālu skatu, kur priekšmeti un cilvēki brīvi lidinās tumšās pasaules telpā.

Izrādes ilgums ir 1 stunda (bez starpbrīža). Maziem bērniem līdz 3 gadu vecumam biļete nav vajadzīga, ja viņi neaizņem atsevišķu vietu.

Biļešu cenas

Biļešu cenas: 15.00 - 30.00 EUR

Izrāde notiks 3.janvārī, plkst. 19:00 VEF Kultūras pilī. Nepalaidiet garām unikālu iespēju ielūkoties pasakainā baleta pasaulē!