Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Izrāde - Bankets - VEF Kultūras Pils, 27.oktobris

  1. oktobrī plkst. 19.00 VEF Kultūras Pilī notiks aizraujoša komēdija "Bankets" pēc Nila Saimona lugas motīviem. Izrāde sola būt īsta emociju vētra un lieliska izklaide vakaram.

Par izrādi

Komēdija "Bankets" ir stāsts par mīlestību, laulību un citām nepatikšanām. Galvenie varoņi, kuri pārstāv dažādas profesijas un sociālos slāņus, tiekas glaunā Parīzes restorānā. Šajā kompānijā ir neveiksmīgs rakstnieks, augstprātīga salonu lauvene, pazīstama rakstniece, veiksmīgs biznesmenis, naiva aktrisīte un nelaimīgs gleznotājs.

Izrādes sižets

Viesi negaidīti atklāj, ka viņiem visiem ir kopīgs pagātnes noslēpums – viņi visi ir bijušie dzīvesbiedri, kuru laulības ir šķirtas. Šajā gardajā komēdijā noslēpumains leļļu dīdītājs viņus visus noslēdz vienā telpā. Katram varonim ir sava neatrisināta emocionālā bagāža, kas izlaužas ārpusē, radot sarkastisku un emociju pilnu izrādes gaitu.

Aktieru sastāvs

Lomās redzēsim:

  • Jūliju Jefimenko kā Gabrielu
  • Mihailu Rjabovu kā Klodu
  • Borisu Bogdanovu kā Albertu
  • Olgu Olijņiku/Taisiju Lucenko kā Marietu
  • Veroniku Morozu kā Ivonu
  • Alekseju Avramenko/Konstantīnu Cikinu kā Andre

Izrādes režisors ir Boriss Bogdanovs, un producents – Igors Levins.

Emociju vētra

Izrāde solās būt piepildīta ar smieklīgām un dramatiski piesātinātām epizodēm, kur katrs skatītājs varēs atrast sev tuvu tēmu. Nila Saimona izteiksmīgums un humors lieliski atklāj mūsdienu dzīves realitātes, liekot mums smieties, domāt un līdzpārdzīvot varoņu likteņiem.

Biļešu cenas

Biļetes uz izrādi maksās no 21.60 līdz 43.20 eiro.

Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot neaizmirstamu vakaru VEF Kultūras Pilī ar lielisko komēdiju "Bankets"!