Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Guns 2 Roses Koncerts Rīgā - 1.novembris

Guns 2 Roses ir pasaulē augsti novērtēts veltījuma ansamblis leģendārajam Guns N' Roses. Mākslinieki ne tikai precīzi atdarina oriģinālā sastāva muzikālo skanējumu, bet arī ievieš savas īpašās nianses, kas padara katru koncertu unikālu. Viņu uzstāšanās ir īstens laika ceļojums atpakaļ uz dienām, kad Guns N' Roses iekarojusi mūzikas pasauli ar savu enerģisko un neparedzamo skatuves klātbūtni.

Koncerta norise

1. novembris būs īpaša diena visiem roka cienītājiem Rīgā! Tiem, kas ilgojas pēc autentiskas Guns N' Roses koncertu atmosfēras un dzīvās mūzikas skaņām, Guns 2 Roses uzstāšanās būs neaizmirstams piedzīvojums. Koncerts notiks Tower koncertzālē, kur klausītājiem tiks piedāvāta izcila skatuves un skaņas tehnika, nodrošinot visaugstāko kvalitāti.

Papildus informācija

Koncerts sāksies plkst. 20:00, un biļešu cenas svārstās no 37.80 līdz 324.00 eiro. Lai arī cik atšķirīgi būtu cenrāži, viens ir skaidrs - šis būs pasākums, kuru nedrīkst palaist garām! Vai jūs esat īstens Guns N' Roses fans vai vienkārši mūzikas cienītājs, šis koncerts sola sniegt neaizmirstamus brīžus.

Nāc un piedzīvo Guns 2 Roses koncertu Rīgā - notikumu, kas pārnesīs tevi pašā roka revolūcijas epicentrā!