Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Happy Birthday! Artissimo koncertzālei - Rīga, 29.septembris

  1. gada 29. septembrī, Rīgā, koncertzālē Artissimo, norisināsies īpašs notikums - Happy Birthday! Artissimo koncertzālei - 5 gadi! Šajā izcilajā pasākumā tiks svinēta koncertzāles piecu gadu jubileja, un tā solās būt vienreizēja pieredze visiem apmeklētājiem.

Koncerta programma

Koncertā uzstāsies talantīgi mākslinieki, kuri piedāvās dažādus muzikālus priekšnesumus, kas spēs iepriecināt dažādu mūzikas žanru cienītājus. Programmā iekļauti gan klasiskās mūzikas, gan modernās mūzikas priekšnesumi, kas garantē unikālu un neaizmirstamu vakaru.

Svinības atmosfēra

Pasākums norisināsies svinīgā atmosfērā, kur būs iespējams baudīt ne tikai augstvērtīgu mūziku, bet arī saposties īpašajam notikumam atbilstoši. Artissimo koncertzāles telpas tiks izgreznotas jubilejas noskaņās, radot īpaši siltu un viesmīlīgu gaisotni visiem apmeklētājiem.

Biļetes un cena

Biļetes cena: 30.00 EUR.

Steidzieties iegādāties biļetes, lai piedalītos šajā īpašajā svinību vakarā un baudītu neaizmirstamās muzikālās pieredzes!

Noslēgums

Pievienojies mums šajā īpašajā notikumā, lai kopīgi atzīmētu Artissimo koncertzāles piecu gadu jubileju. Tas būs vakars, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku un sniegs daudz neaizmirstamu mirkļu. Neatkarīgi no tā, vai esi bijis regulārs apmeklētājs vai šis būs tavs pirmais apmeklējums, Happy Birthday! Artissimo koncertzālei - 5 gadi! noteikti būs pasākums, ko nevēlēsies palaist garām.