Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Muzikālais brančs ar D.Bulajevu, M.Skribecku, I.Davidovu - Rīga, 1.decembris

Pievienojieties izcilam muzikālam piedzīvojumam 1. decembrī plkst. 13:00, kad Koncertzāle Artissimo Rīgā būs piepildīta ar Pētera Čaikovska burvību. Šī izvēlēto mākslinieku trijotne – Dainis Bulajevs, Martins Skribeckis un Inga Davidova – izpildīs Čaikovska neaizmirstamo ciklu "Gadalaiki".

Baudiet klasisku branču

Šis pasākums ir ne tikai koncerts, bet arī iespēja baudīt gardas uzkodas un dzērienus. Muzikālais brančs ir ideāls veids, kā apvienot klasiskās mūzikas baudu ar sociālo pieredzi, radot neaizmirstamu svētdienas pēcpusdienu.

Talantīgi izpildītāji

Dainis Bulajevs

Violinists Dainis Bulajevs ir labi pazīstams Latvijas un starptautiskajā mūzikas apritē. Viņa izsmalcinātā spēle un emocionālais diapazons uzlabo jebkuru muzikālo sastāvu.

Martins Skribeckis

Pianists Martins Skribeckis ir izcils mākslinieks, kura virtuoza spēle un muzikālā precizitāte vienmēr aizrauj klausītājus. Viņš ir uzstājies daudzās prestižās koncertzālēs visā pasaulē.

Inga Davidova

Čelliste Inga Davidova ir talantīga mūziķe ar lielu pieredzi kā soliste un ansambļa dalībniece. Viņas čella skaņas piešķirs koncertam dziļumu un emocionālu bagātību.

Čaikovska "Gadalaiki"

Gadalaiki ir viens no Čaikovska ikoniskākajiem darbiem, kurā attēloti visi četri gadalaiki ar aizkustinošām melodijām un bagātīgu harmoniju. Šī programma ir paredzēta, lai iedvesmotu un sniegtu klausītājiem estētisku prieku.

Biļetes

Biļešu cena: 30.00 Eur

Baudiet šo unikālo koncertu, kas sola būt gan muzikāli bagāts, gan dvēseliski pacilājošs. Noteikti nepalaidiet garām šo iespēju piedzīvot klasiski nevainojamu priekšnesumu.