Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Stand Up izrāde Liepājā - Liepāja, 5.oktobris

5. oktobrī Liepājā notiks aizraujošs kultūras notikums - Riga Stand Up iepazīstinās ar savu rudens tūri. Pasākums norisināsies Kultūras namā Wiktorija, sākums plānots plkst. 20:00.

Komiķi uz skatuves

Šajā vakarā Liepājas skatītāji varēs izbaudīt Antona Gerasimova, Aleksandra Margolina un Kalvja Troskas talantu. Šie Rīgas komiķi ir pieredzes bagāti un piedalījušies vairāku lielu projektu un šovu veidošanā.

Iepriekšējie sasniegumi

Riga Stand Up apvienība izveidota pirms 8 gadiem, un tās dalībnieki ir rīkojuši simtiem koncertu, brīvo mikrofonu pasākumu un izklaides notikumu. Viņi bieži viesojas arī populārā raidījumā “Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli”. Vēl komiķi ir uzstājušies festivālā “Positivus” un ikgadējā Latvijas komiķu apbalvošanas šovā “Grābeklis”, kur Deniss Ivanovs ieguva balvu par gada labāko joku.

Par pasākumu

Šoreiz Liepājas publikai rūpīgi sagatavotais priekšnesums notiks latviešu valodā. Lai gan pasākumā pieprasīts vecuma ierobežojums 18+, zālē ir brīva sēdvietu izvēle – jo agrāk ieradīsieties, jo labāku vietu varēsiet ieņemt.

Pasākuma informācija

  • Kad? 5. oktobrī 19:00 (skatītāju ieeja no 18:00)
  • Kur? Liepāja, Kultūras nams Wiktorija, Graudu iela 36/38
  • Biļešu cena: 18.35 EUR

Pievienojies izklaidei!

Aicinām gan ilggadējos komēdijas cienītājus, gan tos, kas vēl nav iepazinušies ar Stand Up žanru, apmeklēt šo izrādi. Garantēti saņemsiet pozitīvu emociju devu! Pirms pasākuma būs iespēja pasūtīt dzērienus bārā.

Tiekamies Liepājā uz Stand Up izrādi!