Zinātniskā teātra izrāde Īssavienojums krievu valodā - Teika, 19.oktobris

Zinātniskā teātra izrāde "Īssavienojums" ir aizraujošs piedzīvojums, kas piedāvā unikālu iespēju izzināt elektrības pasauli. Šī izrāde ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem, un tā ļauj iesaistīties dažādos eksperimentos, kas atklāj elektrības noslēpumus.

Ko sagaidīt?

Izrāde "Īssavienojums" ne tikai izklaidē, bet arī izglīto. Vadītāji izskaidros elektrības pamatprincipus, izvedīs auditoriju caur dažādām vizuāli iespaidīgām demonstrācijām un sniegs iespēju sajust elektriskā lādiņa spēku. Jūs sapratīsiet, kā elektrība darbojas mūsu ikdienā un uzzināsiet daudz jauna.

Interaktīvie eksperimenti

Skatītāji tiks mudināti aktīvi piedalīties izrādītajos eksperimentos. Tas ir lielisks veids, kā praktiski iepazīt zinātni un izprast tās principus izklaidējošā veidā. Ar dažādu demonstrāciju palīdzību, jūs varēsiet pats pārliecināties par eksperimentu rezultātiem un uzzināt daudz interesanta par elektrības izpausmēm.

Detalizēta informācija

  • Norises vieta: Zinātnes Zona, Teika
  • Datums un laiks: 19. oktobris 2024, 12:00
  • Cena: 10.00 - 13.00 EUR

Šī izrāde piedāvā izglītojošu un interesantu pieredzi, kas piemērota visai ģimenei. Neatslābstiet un pievienojieties mums šajā zinātniskajā piedzīvojumā!