Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Muzikālais brančs ar Vestardu Šimku - Rīga, 17.novembris

Šī gada 17. novembrī koncertzālē ARTISSIMO Rīgā norisināsies īpašs notikums – "Muzikālais brančs ar.. Vestardu Šimku (klavieres)". Šis ir unikāls pasākums, kas apvieno izcilu mūziku ar patīkamu, brīvdienu noskaņojumu, piedāvājot apmeklētājiem gan garīgo, gan fizisko baudījumu.

Par Vestardu Šimkusu

Vestards Šimkus ir viens no Latvijā pazīstamākajiem un talantīgākajiem pianistiem. Viņa izcilā tehnika un interpretācijas dziļums aizrauj gan Latvijas, gan ārvalstu klausītājus. Vestards ir uzstājies vairākās prestižās koncertzālēs pasaulē un sadarbojies ar izciliem orķestriem un diriģentiem. "Muzikālais brančs ar.. Vestardu Šimku" būs lieliska iespēja baudīt viņa izcilas klavierspēles prasmes intīmā un ērtā gaisotnē.

Palutiniet sevi un savus tuvos

Pasākuma formāts – muzikāls brančs – piedāvā apmeklētājiem iespēju apvienot izcilu mūziku ar delikatesēm un dzērieniem. Koncertzālē ARTISSIMO būs iespēja baudīt gardas uzkodas un dzērienus, vienlaikus klausoties izcilā pianista priekšnesumu. Šis būs brīnišķīgs veids, kā pavadīt svētdienu ar ģimeni vai draugiem, baudot kulturelu un garšīgu pieredzi.

Biļešu cenas

Biļetes uz "Muzikālais brančs ar.. Vestardu Šimku" ir pieejamas par 30.00 eiro. Pasteidzieties iegādāties biļetes, lai nodrošinātu sev un saviem mīļajiem vietu šajā neaizmirstamajā pasākumā.

Nepalaidiet garām šo īpašo iespēju pavadīt laiku patīkamā mūzikas un gardumu atmosfērā ar vienu no labākajiem Latvijas pianistiem!