Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Manowar (USA) Rock koncerts - Tallina, 14.jūnijs

Gatavojieties episkam roka piedzīvojumam! 14. jūnijā 2025. gadā Tallinas Pirita klostera drupas atdzīvosies ar vareniem skaņu viļņiem, ko piedāvā leģendārā grupa Manowar no ASV. Koncertā "Sign of the Hammer + Greatest Hits" grupa nodrošinās, ka šis vakars paliks atmiņā uz mūžu.

Vieta un Laiks

Pasākums notiks vienā no skaistākajām un vēsturiskākajām Tallinas vietām - Pirita klostera drupās. Šī vēsturiskā vieta ar burvīgo arhitektūru un īpašo atmosfēru nodrošinās perfektu fonu šim neaizmirstamajam vakaram. Koncerta sākums ir paredzēts plkst. 18:00, tāpēc ierodieties laicīgi, lai ieņemtu vislabākās vietas.

Programmā

Vakara galvenie varoņi - Manowar - ir gatavi iepriecināt savus fanus ar visiem laiku lielākajiem hītiem un īpašiem pārsteigumiem no viņu albuma "Sign of the Hammer". Sagaidāms, ka skanēs tādi hīti kā "Kings of Metal", "Hail and Kill" un "Heart of Steel". Koncerts būs īsta svētki visiem roka mūzikas faniem.

Biļešu Cena

Biļešu cenas svārstās no 50 līdz 120 eiro, atkarībā no izvēlētās sēdvietas.

Nobeigums

Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot vienu no visu laiku lielākajiem roka koncertiem vēsturiskā vietā. Manowar sola sniegt jums koncertu, kuru neaizmirsīsiet. Sagatavojieties dzīvam un skaudram roka piedzīvojumam 14. jūnijā Tallinā!