Intars Busulis un abonementa orķestris - Angāra koncertzāle, 21.novembris

Mākslinieks, kuram patiesi nav vajadzīgs ievads, Intars Busulis ar savu jaudīgo vokālu un izcilajiem muzikālajiem priekšnesumiem runā pats par sevi. Viņa harizma, humors un saistošā klātbūtne aizrauj visu vecumu auditorijas - tāpēc jau 21. novembrī mēs sanāksim kopā, lai baudītu vienu no Latvijas mūzikas milžiem darbībā!

Kas, kur, kad?

  • Sākuma laiks: 19:00 (Ieeja no 18:00)
  • Biļetes: 30.00 € - 35.00 €

Izbaudiet burvību, Intaram Busulim izpildot skaņdarbus no sava jaunā albuma "Spēlē Savā Burvju Flautā" līdzās tādiem lolotiem hitiem kā "Miglas Rīts", "Nākamā Pietura Depo" un "Dejo Vientulību" un daudziem citiem.

Talantīgais orķestris

Talantīgā Abonementa orķestra - komponista un pianista Kārļa Lāča, ģitārista Kaspara Zemīša, basģitārista Edvīna Ozola, bundzinieka Kaspara Grigaļa, saksofonista Māra Jēkabsona un bekvokālistes Karīnas Tropas un Vinetas Elksnes - pavadījumā šis koncerts solās būt neaizmirstams.

Pieredzē neaizmirstams vakars

Un kā jau vienmēr, atceries - Angārā neviens koncerts nav tikai koncerts! Neatkarīgi no tā, vai pēc koncerta gribēsiet atpūsties vai turpināt svinības, Angārā pietiks vietas visiem, gan mīkstā dīvānā, gan uz karstās deju grīdas.

Nezaudējiet iespēju piedzīvot šo izcilo muzikālo notikumu!