Improvizācijas izrāde, Piektdiena ir klāt! - Rīga, 11.oktobris

  1. gada 11. oktobrī, plkst. 20:00, Barons Rozenkrancs atgriežas ar jaunu un aizraujošu improvizācijas šovu – "Piektdiena ir klāt!". Komēdijas un drāmas teātrī Rīgā skatītāji tiks izklaidēti ar divos cēlienos veidotu izrādi, kurā neiztrūks dzirkstoša humora un negaidītu sižeta pavērsienu.

Kas sagaida skatītājus?

Improvizācijas šovs ir lieliska iespēja izrauties no pelēkās ikdienas un kopā smieties līdz asarām. Barons Rozenkrancs uzstāsies ar jauno programmu, kas sola nevainojamu laika pavadīšanu un daudz prieka. Viens no šī šova pamatprincipiem ir teikt "jā" jebkurām idejām un situācijām, kas ļauj veidot unikālu un neparedzamu izrādi, kuras gaitu lielā mērā nosaka paši skatītāji.

Bufete būs atvērta, lai nodrošinātu, ka vakars ir izdevies ne tikai izklaides, bet arī gastronomijas ziņā. Labs noskaņojums un piektdienas vakara neatkārtojama atpūta ir garantēta!

Biļešu cena

Biļešu cenas svārstās no 10.42 līdz 21.89 eiro.

Papildu informācija

Izrāde būs latviešu valodā, sadalīta divās daļās, ar starpbrīdi. Garums apmēram 2 stundas. Pasākuma apmeklējums ir atļauts tikai pilngadīgiem (no 18 gadu vecuma) un veseliem cilvēkiem. Pēc izrādes sākuma ieeja zālē būs aizliegta, kā arī izrādes laikā nebūs atļauts fotografēt vai filmēt.

Neaizmirstiet savas biļetes iegādāties savlaicīgi un rezervēt vietas pie galdiņiem, ja nākat kompānijā 4-6 cilvēki. Šī būs lieliska iespēja piedzīvot neaizmirstamu piektdienas vakaru kopā ar draugiem un Baronu Rozenkrancu!