Rod Stewart koncerts - Kauņa, Lietuva, 23.aprīlis

Rod Stewart, leģendārais dziedātājs un dziesmu autors, divas reizes iekļauts rokenrola slavas zālē, atgriežas Lietuvā. Viņš uzstāsies Kauņas "Žalgiris" arēnā 23. aprīlī 2025. gada vakarā, nodrošinot neaizmirstamu piedzīvojumu ar saviem lielākajiem hitiem, kas skanējuši jau vairāk nekā piecas desmitgades.

Neaizmirstams koncerts

Rod Stewart koncerti vienmēr ir īpaši ar viņa lielākajiem hitiem, kuri greznojuši viņa karjeru vairāk nekā 50 gadus. Šajā tūrē tiks izpildītas tādas dziesmas kā "You Wear It Well", "Maggie May", "Da Ya Think I’m Sexy", "The First Cut is the Deepest", "Tonight’s the Night" un daudzas citas. Šī ir iespēja dzirdēt dziesmas, kas laika gaitā kļuvušas par mūzikas pirmajām lappusēm.

Jauni muzikālie projekti

Neskatoties uz ilgstošo karjeras ceļu, Rod Stewart vienmēr turpina pārsteigt. 2024. gadā viņš izdeva 33. studijas albumu "Swing Fever", kas tapusi sadarbībā ar Jools Holland un viņa Rhythm & Blues Orķestri. Ar šo albumu viņš atkal apliecina savu neprātīgo vēlmi muzicēt un iedvesmot fanus visā pasaulē.

Biļešu cenas

Biļešu cenas uz šo izcilo pasākumu ir no 85.60 līdz 205.60. Nepalaidiet garām iespēju kļūt par daļu no šīs neaizmirstamās mūzikas vēstures nakts.

Rod Stewart ir bijis viens no mūzikas vēstures lielākajiem māksliniekiem, pārdodot vairāk nekā 250 miljonus ierakstu visā pasaulē. Viņa unikālā balss un stils ir apvienojuši dažādus mūzikas žanrus — no roka un folka līdz soul, R&B un The Great American Songbook, padarot viņu par neatkārtojamu parādību mūzikas pasaulē.