Ezīšfests 2025 - Tallinas ielas kvartāls, 23.augusts

  1. gada 23. augustā, radošajā Tallinas ielas kvartālā Rīgā, norisināsies jau 13. gadu populārais vasaras noslēguma festivāls “Ezīšfests”. Šī pasākuma galveno uzmanību pievērš dažādu mūzikas žanru apvienības, performances, mākslas aktivitātes un smieklu pilna izklaide, padarot to par neaizmirstamu vasaras izskaņas notikumu.

Ko jūs šajā pasākumā sagaida?

Šajā gadā Ezīšfests sola turpināt tradīcijas un sniegt apmeklētājiem iespēju piedzīvot urbānu un krāšņu festivālu, kas būs piesātināts ar dažādiem pārsteigumiem, mūziku un lieliskiem izklaides piedāvājumiem. Skaistie Tallinas ielas kvartāla vaļņi kļūs par mājvietu radošām un iedvesmojošām aktivitātēm, kurās varēs piedalīties ikviens.

Biļešu informācija

Cena: 14.00 - 22.00 eur

Nepalaidiet garām iespēju būt daļai no šī aizraujošā notikuma, kas ir piemērots ikvienam, kurš vēlas baudīt vasaras noslēguma maģiju, kas tiek piedāvāta Rīgas sirdī. Biļetes uz pasākumu pieejamas ierobežotā daudzumā, tādēļ iesakām tās iegādāties savlaicīgi.

Ezīšfests ir nevis tikai festivāls, bet patiesa izklaides platforma, kas radīta ikvienam radošās kultūras mīļotājam. Kā ik gadu, šis festivāls solās būt neaizmirstams un vērts apmeklēt, lai izbaudītu vasaras krāšņo izskaņu.