Brokastis ar Mariju Naumovu - Rīga, 12.oktobris

Aicinām jūs uz rīta pasākumu dzīvā sarunas formātā ar izcilo Mariju Naumovu — dziedātāju, aktrisi un Eirovīzijas 2002. gada konkursa uzvarētāju. Šīs brokastis būs unikāla iespēja iepazīties ar viņas radošo un dzīves ceļu.

Marija Naumova ir talantīga māksliniece, kuras karjera aptver vairāk nekā 20 gadus. Papildus muzikālajiem sasniegumiem, viņa aktīvi piedalās labdarības projektos un ir iedvesmojošs piemērs cilvēkam, kurš spējis gūt panākumus, pateicoties savai aizrautībai un centībai.

Pasākums notiks brīvas sarunas formātā. Viesiem būs iespēja uzdot jautājumus Marijai: par viņas profesionālajiem izaicinājumiem, personīgajām dzīves mācībām, kā arī par viņas panākumu noslēpumiem starptautiskajā arēnā. Šīs brokastis ir ne tikai tikšanās, bet arī iedvesmojoša saruna, kurā katrs atradīs kaut ko sev.

Katru sestdienu mēs aicinām kādu slavenu cilvēku noteiktā dzīves jomā. Pasākumā valdīs brīva, draudzīga atmosfēra. Pie viena galda ar “zvaigzni” dzirdēsiet interesantus un izklaidējošus faktus no “zvaigznes” dzīves. Varēsi uzdot savus jautājumus un saņemt uz tām atbildes. Brokastu laikā jūs cienās ar aromātisku kafiju vai tēju un vieglām uzkodām.

Biļešu cena

Dalības maksa jebkurā no izvēlētajiem pasākumiem 1 personai — 45 eiro.