Jaunā filharmonija - Koncertzāle Artissimo, 27.oktobris

Jaunā filharmonija ir izglītojoši izklaidējošs projekts, kas aicina bērnus un viņu vecākus kopīgi iepazīt mūzikas pasauli. Šoreiz klausītājus sagaida stāsts par J.S. Bahu, vienu no izcilākajiem mūzikas vēstures personāžiem. Notikums norisināsies 27.oktobrī plkst. 13:00, Koncertzālē Artissimo. Šīs koncertlekcijas ir lieliska iespēja skolēniem un viņu vecākiem ne tikai baudīt mūzikas skaņas, bet arī uzzināt vairāk par mūzikas vēstures nozīmīgākajiem laikmetiem, instrumentiem un komponistiem.

Inna Davidova - stāstniece un lektore

Lekcijas laikā par mūziku un tās radīšanas procesu stāstīs talantīgā stāstniece un lektore Inna Davidova. Viņas aizraujošais stāstījums un mūzikas vēsturei veltītās lekcijas krievu valodā sniegs apmeklētājiem jaunus ieskatus Baha pasaulē. Katrs stāsts ir kā dzīvās enciklopēdijas lappuse, kas kļūst par jautru un informatīvu piedzīvojumu visai ģimenei.

Biļetes

Biļete uz šo unikālo pasākumu maksā 10.00. Neizmantojiet iespēju ielūkoties mūzikas pasaules noslēpumos un uzzināt, kā diženāko darbu autori ir radījuši savus meistardarbus.

Jaunā filharmonija koncertzāle Artissimo ir vieta, kur mūzikas vēsture atdzīvojas, un ikviens apmeklētājs var kļūt par tās daļu. Nāciet kopā ar ģimeni, lai baudītu mūziku un izglītotos!