The Italian Tenors Viva La Vita - Rīga, 16.oktobris

Pēc veiksmīgas uzstāšanās 2023. gadā, The Italian Tenors atgriežas Rīgā ar jaunu programmu "Viva La Vita", lai iepriecinātu klausītājus ar iecienītākajiem itāļu popdziesmu un āriju hitiem. Koncerts norisināsies 16. oktobrī ATTA centrā, un tas solās būt neaizmirstams muzikāls piedzīvojums.

Triju izcilu tenoru apvienība

The Italian Tenors sastāv no trīs izciliem itāļu tenoriem - Evans Tonons, Sabino Gaita un Luka Sala. Koncertprogrammā viņi apvienos slavenas itāļu operu ārijas un estrādes dziesmas ar savu klasiski horeogrāfisko balsu un oriģinālo aranžējumu palīdzību. Trio repertuārā ir tādas dziesmas kā Lucio Dalla Caruso, Leonard Cohen Hallelujah, Time to Say Goodbye, un daudzas citas.

Neaizmirstams vakars ar itāļu estrādes opera

Koncerts solās būt izcilas kvalitātes, pateicoties trio balsu aizrautībai un dzīvajai itāļu mūziķu grupai, kas papildinās uzstāšanos. Vakarā būs neticama muzikāla montāža, kas izcels Itālijas šarmu un vokālistu snieguma spēku. Šādu priekšnesumu nedrīkst palaist garām neviena laba mūzikas cienītājs!

Jaunā albuma gaidas

The Italian Tenors jaunais albums, kas atzīmēs trio desmito darbības gadu visā pasaulē, iznāks 2022. gada nogalē. Albuma repertuārā būs arī slavenas dziesmas no citām valstīm, piemēram, meksikāņu "Besame Mucho" un grieķu komponista Mika Teodoraķa mīļākā dziesma "Sto Perigiali To Kryfo". Papildu muzikālajam trio, uz skatuves kāps piecdaļīgā itāļu grupa Babaarum.

Biļešu informācija

Biļešu cenas koncertam svārstās no 27.10 līdz 81.30 Eur. Neaizmirstiet iegādāties biļetes laicīgi, lai nodrošinātu sev vietu šajā brīnišķīgajā muzikālajā notikumā.