Rīgas Modes koncerts Palladium - Rīga, 25.aprīlis

Rokmūzikas grupa "Rīgas Modes" pavasarī izlaiž savu jauno albumu un aicina visus uz lielāko solo koncertu līdz šim. 25. aprīlī Palladium koncertzālē Rīgā norisināsies vakars, kas solās būt pilns pārsteigumiem, enerģijas un neaizmirstamām emocijām.

Grupas vēsture un panākumi

"Rīgas Modes" ir bijuši ceļā uz šo brīdi ilgu laiku. No pieticīgiem sākumiem pagrabos un nelielos bāros, grupa ir izaugusi līdz vienai no Latvijas populārākajām rokgrupām. Ar diviem albumiem un vienu mazalbumu (EP), kas saņēmuši augstās balvas "Zelta Mikrofons" un "Austras" balvas, grupa turpina pārsteigt ar savu oriģinalitāti un muzikālo daudzveidību.

Neaizmirstams vakars mūzikas cienītājiem

Grupas dalībnieki ir bezgala pateicīgi saviem klausītājiem un vēlas nodrošināt īpašu vakaru. "Rīgas Modes" mūzika ir drosmīga, enerģiska un romantiska, apvienojot popmūzikas glamūrīgumu ar rokenrola enerģiju. Grupa jau ir nodrošinājusi, ka šis koncerts būs unikāls piedzīvojums visiem, kas mīl kvalitatīvu mūziku.

Biļetes un informācija

Pasākums notiks 25. aprīlī plkst. 20:00 koncertzālē Palladium Rīgā. Biļešu cenas: 16.00 - 22.50 eur. Neaizmirstiet pievienoties šai unikālajai muzikālajai pieredzei!