Ledus šovs Harry on Ice no Cirque du Soleil zvaigznēm - Arena Rīga, 16.novembris

Ledus šovs "Harry on Ice" no Cirque du Soleil zvaigznēm piedāvā unikālu teātra un cirka, komēdijas un maģijas apvienojumu, kas nodrošina neaizmirstamu pieredzi gan ar iespaidīgām cirka mākslām, gan daiļslidošanu. Šī izrāde aizved skatītājus maģiskajā J.K. Rowling pasaulē kā nekad agrāk, ļaujot katram justies kā daļai no Harija Poteres stāsta.

Ceļojums cauri burvju pasaules gaismekļiem

Pasākums sāksies ar neaizmirstamu ceļojumu cauri slavenajai 9¾ platformai, kur katrs skatītājs tiks iesaistīts burvju gaitās pa Cūkkārpas gaiteņiem. No kalambola spēlēm līdz cīņai ar ļauno Lordu Voldemortu, līdz pat svētku balles finālam - šis ir ceļojums, kas jāizbauda katram.

Elpu aizraujoša akrobātika un slidošanas prasmes

Cirque du Soleil mākslinieki parādīs savas neparastās akrobātikas un dziļās daiļslidošanas prasmes, kas izaicina gravitāciju un pārsteidz pat pieredzējušus skatītājus. Interaktīvie un vizuālie efekti kopā ar apgaismojuma dizainu padara šo izrādi par neaizmirstamu pieredzi ikvienam.

Aicinājums ienirt fantāzijas pasaulē

Ledus šovs "Harry on Ice" stāsta burvju stāstu par Hariju un viņa draugiem, iegremdējot skatītājus fantāzijas pasaulē ar elpu aizraujošiem vizuāliem efektiem un oriģinālu muzikālo pavadījumu. Šis ir pasākums, kas aicina atstāt ikdienas rūpes un ienirt burvju pasaulē, kas piemērota visiem vecumiem.

Cena: 27.40 - 92.40 Eur

Ienāciet Harija Poteres pasaulē uz ledus un atklājiet neierobežotu iztēles spēku "Harry on Ice" izrādē Arēnā Rīga!