Gustavo koncerts - šovs, Tagad tikai sākās - Arena Rīga, 6.decembris

  1. gads būs īpašs Gustavo daiļrades cienītājiem, jo gaidāmais arēnas šovs "Tagad tikai sākās" solās būt vienreizēja pieredze. Par godu šim notikumam Gustavo izdos savu atgriešanās albuma deluxe versiju, kas tiks papildināta ar piecām jaunām dziesmām. Koncertā izskanēs gan jaunā albuma kompozīcijas, gan arī visi lielākie hiti, kas klausītājiem jau labi pazīstami.

Līdz šim dinamiskākā programma

Gustavo solās, ka šīs būs viņa līdz šim dinamiskākās un dramaturģiskām pavērsieniem bagātākās uzstāšanās. Koncerts apvienos jauno un iecienīto dziesmu repertuāru ar scenogrāfijas un vizuālajiem risinājumiem, kas noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju.

Aizraujoši vizuālie risinājumi

Pēc iepriekšējā lielkoncerta, kas tika veltīts albumam "Beidzot!", Gustavo saņēma daudzas pozitīvas atsauksmes par scenogrāfiju un vizuālajiem risinājumiem. Toreiz kustība notika gan horizontāli, gan vertikāli, padarot šovu par vienreizēju pieredzi. Šoreiz scenogrāfija tiks uzlabota vēl vairāk, lai izmantotu Arēna Rīga lielo telpu un radītu patiesi grandiozu šovu, ko būs baudāmi ne tikai klausīties, bet arī skatīties.

Pasākuma informācija

Pasākums: Gustavo arēnas šovs 'Tagad tikai sākās'
Datums / Laiks: Pk 06.12.2024 19:00
Norises vieta: Arēna Rīga
Cena: 42.50 eur