Silent Disco Autumn Edition 2024 - Tallinas Kvartāls, Rīga, 9.novembris

Rudens ir klāt, un ar to nāk arī neaizmirstamās deju un mūzikas vakari Silent Disco Autumn Edition! Pievienojies krāšņajai rudens ballītei 9. novembrī Tallinas Kvartāla Angārā, kur tiks piedāvāta unikāla iespēja baudīt trīs dažādas mūzikas skatuves vienā pasākumā.

Daudzveidīga Mūzika un Dekorācijas

Tallinas Kvartāla Angāra telpas šajā vakarā pārveidosies par muzikālu brīnumzemi. Trīs skatuves ar sešiem DJ piedāvās plašu mūzikas klāstu, sākot no All Time Hits un Disco līdz pat House un EDM. Būs arī speciples ar Hip-Hop un Funk, lai ikviens atrastu sev tīkamu mūziku un nodotos deju priekiem līdz pat rīta gaismai.

Vakara Celmlauži

Jautrība sāksies jau plkst. 20.00, kad All Time Hits & Disco skatuvi iekustinās DJ Z:LE, bet vēlāk viņam būs līdzās DJ Ķilkuts. Hip-Hop & Funk skatuvē būs DJ PM2THEAM un DJ Allviss, savukārt House & EDM skatuvi vadīs DJ Dubra un DJ Magnuss. Jebkura gaumei būs savs DJ, kas spēs aizraut ar dinamiskām deju melodijām un radīt neaizmirstamu atmosfēru.

Svarīga Informācija

Angāra koncertzāles durvis būs atvērtas jau no plkst. 20.00, un biļešu cenas būs no 8 līdz 10 eiro. Bet neaizmirsti, austiņu skaits ir ierobežots, tādēļ rīkojies laikus, lai nodrošinātu sev vietu šajā unikālajā mūzikas pieredzē!

Šis ir izcils veids, kā pavadīt rudens vakaru ar draugiem, baudot mūziku un dejas sesiju, kas norisinās iekštelpās, nodrošinot patīkamu vidi, pat ja ārā kļūst aukstāks. Nāc un piedzīvo mūzikas un deju maģiju Silent Disco Autumn Edition!