OlyBet Sports Bar CS2 Baltics, Counter-Strike 2 turnīrs - Viļņa, 9.novembris

Ilgi gaidītais OlyBet Sports Bar Counter-Strike 2 Baltics turnīrs atkal ir klāt! Šogad tas notiks Viļņā, Lietuvā, un solās būt episks notikums. 9. novembrī četru spēcīgāko komandu dalībnieki no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas demonstrēs savas prasmes, lai kļūtu par Baltijas čempioniem.

Balvu Fonds

Šīs komandas cīnīsies par vienu no lielākajiem balvu fondiem reģionā – 5 000 eiro. Turnīra čempioni aizvedīs mājās 2 500 eiro, otrās vietas ieguvēji saņems 1 500 eiro, bet 3. un 4. vietas katra izcīnīs 500 eiro.

Papildus Izklaide

Bet tas vēl nav viss! Skatītājiem būs iespēja iesaistīties 2vs2 Counter-Strike 2 turnīrā, piedalīties dažādās izklaidēs un spēlēs, kā arī laimēt aizraujošas balvas.

Garšīgi Piedāvājumi

Vai jūties izsalcis? OlyBet Sports Bar ēdienu auto rūpēsies par gardu ēdienu un dzērienu piedāvājumu visas dienas garumā. Un kā deserts – baudiet neparedzamas CS2 saiknes starp populāriem lietuviešu un latviešu raidītājiem un ietekmētājiem.

Pēc Ballītes

Pēc turnīra visi ir aicināti uz ekskluzīvo pēc ballīti! Bezmaksas autobuss nogādās jūs no pasākuma norises vietas uz OlyBet Sports Bar, kur varēsiet tikties ar iecienītākajiem spēlētājiem, parunāties ar CS2 raidītājiem un atzīmēt neaizmirstamu dienu ar glāzi OlyBoost.

Informācija par Pasākumu

  • Datums: 9. novembris, 2024
  • Laiks: 12:00 – 22:00
  • Vieta: Kablys + Kultūra (Kauno g. 5, Viļņa, Lietuva)
  • Cena: 9.00 eiro

Visiem dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem. Pasākumā būs fotogrāfs vai video operatori. Apmeklējot pasākumu, jūs piekrītat tikt fotografēts un filmēts.

Pievienojies tiešsaistē un atbalsti savus favorītus!