Vokālais ansamblis The Real Group koncerts - Pērnava, 8.novembris

Pērnavā 8. novembrī Pērnavas koncertzālē notiks neaizmirstams koncerts, kur uzstāsies leģendārais zviedru vokālais ansamblis The Real Group. Šis kolektīvs, kas pazīstams ar savu unikālo un neatkārtojamo zviedru skanējumu, sola piepildīt vakaru ar izciliem muzikāliem priekšnesumiem.

Par Māksliniekiem

The Real Group savu trīsdesmit gadus ilgā pastāvēšanas laikā ir bijuši kārdinoši dažādās pasaules malās. Viņu mūzika iedvesmojas no džeza, popa un Ziemeļeiropas kora mūzikas tradīcijām. Šo grupu bieži dēvē par vienu no acapella mūzikas pasaules superstariem. Viņu uzstāšanās ir pilna emocionalitātes, precizitātes un radošuma, kas garantē neaizmirstamu piedzīvojumu ikvienam klausītājam.

Papildus Informācija

Koncertā Pērnavā kopā ar The Real Group uzstāsies sekojoši dalībnieki:

  • Clara Fornander
  • Joanné Nugas
  • Johannes Rückert Becker
  • Axel Berntzon
  • Daniele Dees

Biļešu cenas

Biļešu cenas uz šo pasākumu ir robežās no 30.00 līdz 40.00 eiro. Nenokavējiet iespēju iegūt savu biļeti un izbaudīt unikālu mūzikas pieredzi kopā ar The Real Group!

Vakars ar vokālo ansambli The Real Group Pērnavā sola būt izcils muzikāls piedzīvojums, kas piesaistīs gan džeza, gan popa mūzikas cienītājus. Noteikti apmeklējiet šo koncertu un izbaudiet lielisku muzikālo priekšnesumu.