Piektdiena ir klāt! Improvizācijas šovs - Komēdijas un drāmas teātris, 8.novembris

  1. gada 8. novembrī, plkst. 20:00, Komēdijas un drāmas teātrī notiks improvizācijas šovs "Piektdiena ir klāt!". Šī aizraujošā pasākuma autors ir Barons Rozenkrancs, kas solās sniegt skatītājiem neaizmirstamu vakaru, pilnu ar humoru un neticamu atmosfēru. Šovs būs balstīts uz pilnīgu iesaisti un mijiedarbību ar skatītājiem, ļaujot viņiem pašiem veidot izrādes gaitu.

Humors un jautrība visiem

Improvizācijai nav noteikumu, izņemot vienu - teikt "jā" visām jaunajām idejām un situācijām. Tāpēc šis šovs ir piemērots visiem, kas meklē iespēju izbēgt no ikdienas rutīnas un baudīt vakaru ar kvalitatīvu izklaidi. 

Biļetes

Biļetes ir pieejamas cenā no 10.42 līdz 12.51 eiro, un tās var būt lieliska dāvana draugiem vai ģimenei. Ja plānojat apmeklēt šovu kopā ar draugu kompāniju, iespējams rezervēt vietas pie galdiņiem, lai baudītu notikumu tuvumā ar saviem tuvākajiem.

Nesaki "nē" jautrībai! Nāciet un baudiet improvizāciju ar Baronu Rozenkrancu un ļaujieties neaizmirstamiem piedzīvojumiem! Izrāde tiks atskaņota latviešu valodā un ilgs divas stundas, ar starpbrīdi.

Ja meklējat iespēju smieties un aizmirst par ikdienas rūpēm, "Piektdiena ir klāt!" ir tieši tas, kas jums vajadzīgs!