Lielais Dzejas slamu fināls 2024 - Rīga, 22.novembris

Rīgā, Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē, šī gada 22. novembrī pulksten 19.00 norisināsies 2024. gada Latvijas Nacionālais Dzejas slameru čempionāts. Gaidāms aizraujošs un radošs notikums, kurā piedalīsies aptuveni 40 talantīgi dzejnieki, kas šogad ir izcīnījuši savu vietu kādā no 14 Dzejas slamiem visā Latvijā.

Trīs kārtas ceļā uz uzvaru

Kā ierasts Dzejas slamos, katram dalībniekam pirmajā kārtā tiks dotas trīs minūtes sava dzejoļa deklamēšanai. Pēc pirmās kārtas, žūrija un skatītāji balsos par sešiem dalībniekiem, kuri tiks izvirzīti uz otro kārtu. Trešo kārtu jeb lielo finālu sasniegs trīs labākie otrās kārtas dalībnieki, kuri sacentīsies par galveno uzvaru. Galvenais uzvarētājs pārstāvēs Latviju Eiropas Dzejas slameru čempionātā, kas notiks šī gada decembrī Slovākijas pilsētā Košice.

Biļetes 

Biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā ir pieejamas par cenām no 5.00 līdz 15.00 eiro. Skatītājiem ieeja uz pasākumu tiks atvērta no pulksten 18.30, un provizoriskais noslēguma laiks ir plānots ap pulksten 22.00.

Neaizmirstama atmosfēra

Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zāle piedāvā unikālu un iedvesmojošu atmosfēru, kurā varēsiet izbaudīt labākos dzejas sniegumus Latvijā. Šis pasākums solās būt neaizmirstams pieredzes pilns vakars gan dzejniekiem, gan skatītājiem.

Nāciet un piedalieties Latvijas lielākajā dzejas pasākumā un baudiet notikumu, kurā poēzija un māksla sadzīvo krāšņā un dzīvotspējīgā vienotībā!