Muzikālais brančs ar Ilvu Eigus (vijole) un Artu Arnicāni (klavieres) - Koncertzāle ARTISSIMO, 29.decembris

Šā gada 29. decembrī, plkst. 13:00 Koncertzālē ARTISSIMO norisināsies izcils muzikālais brančs, kurā uzstāsies talantīgās mūziķes Ilva Eigus (vijole) un Arta Arnicāne (klavieres). Šis notikums solās būt īpašs piedzīvojums klasiskās mūzikas cienītājiem.

Programma

Ilva Eigus un Arta Arnicāne ir pazīstamas ar savu virtuozitāti un aizrautību, kasīs izpildīšanā. Koncerts piedāvās klausītājiem izbaudīt gan labi zināmus klasiskās mūzikas darbus, gan arī mazāk pazīstamas, taču vienlīdz aizraujošas kompozīcijas.

Izpildītāji

Ilva Eigus ir Latvijas vijolniece, kas ir bijusi daļa no vairākiem prestižiem starptautiskiem festivāliem un koncertiem. Viņas aizraušanās ar mūziku un izcilie spēles tehnikas prasmēm padara viņu par vienu no labākajām vijolniecēm savā paaudzē.

Arta Arnicāne ir latviešu pianiste, kuras muzikālais talants šarmē klausītājus gan Latvijā, gan ārpus tās. Viņas spēle tiek raksturota kā emocionāli bagāta un tehniski izcila.

Biļešu Informācija

Biļešu cena: 30.00 EUR

Nezaudējiet iespēju piedzīvot šo unikālo mūzikas notikumu un kļūt par daļu no neaizmirstamas koncertpieredzes kopā ar Ilvu Eigus un Artu Arnicāni. Viņu izpildījums noteikti neatstās nevienu vienaldzīgu, piedāvājot brīnišķīgu pārtraukumu no ikdienas steigas un stresa.